Az FBI is licencelte az Unreal Engine 3-at

  • Írta: InGen
  • 2012. március 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem semmi ügyfélkört alakított ki az Epic Games, az egyszer biztos, főleg ha a legutóbbi vásárlóját, az FBI-t nézzük. Az amerikai hadseregnek egyre több különböző szimulátorra és virtuális gyakorlótérre van szüksége, ezek pedig Unreal Engine-re fognak épülni.

A Szövetségi Nyomozóiroda, vagyis az FBI licencelte az Unreal Engine 3-at egy nagyobb üzlet részeként, melynek kapcsán a Virtual Heroes fejlesztőcsapata további szimulációs és gyakorlóprogramokat készít az amerikai hadseregnek. Ha még emlékszünk rá, ők készítették annak idején az America's Army néven futó eléggé népszerű multiplayer játékot, amivel az volt a céljuk, hogy több fiatalt csábítsanak a hadsereghez.

 
A közlemény szerint a Virtual Heroes a frissen felállított Unreal Government Networkön keresztül fogja ellátni a hadsereget és a szövetséges államok hadi osztályait különböző szimulátorokkal. Elsőként például egy gyakorlóprogram készül a hadiorvosok számára, és egy modellintegrációra és vizualizációra használható holmi a hadsereg öt legnagyobb beszállítójának.

13.
13.
dareal
#9: nos, akkor ajánlanám figyelmedbe az operation flashpointot, armed assaultot. eredetileg azok is katonai szoftvernek indultak (a bohemia féle, nem a codemasters-es szutyok).
azok katonai változatát a mai napig használják, csak idő közben lett belőlük 1-2 játék is.
vagy pl az xplane. ami relatíve repülőszimulátor, használják is oktatásra, valamint a 20 órás élő repülést ki lehet vele váltani. az más kérdés, hogy te otthon is szórakozhatsz vele.
szóval, hogy mennyire vihetik előre a gamer társadalmat, azt ne firtassuk :)
12.
12.
Dragonborn
Ostoba játékok meg minden, azért ezt a hirt megmutatnám egy két vidéki suttyónak meg az osztályfönökömnek.
11.
11.
#9: Hogy lenne már fun lezuhanni a szimulátorral? Szerintem nem tapsolják meg érte hanem komolyan aggódni kezdenek hogy alkalmas-e. Mondd, te tényleg ilyen hülye vagy???
10.
10.
adam222
#9: te tényleg nem olvastad el a hírt? "Ki nem tesz rá hogy mire használják, ez egy érdekes hír, de mivel viszi ez előre a játékos társadalmat? Semmivel. Kivétel ha nekiállnak gamet hegeszteni ami meg kizárt!" America's Army ők csinálták .. pc-s multi game steamen beszerezheted ingyen....
8.
8.
Optimus Prime
Hát erre nincs kommentem Csak ez a videó:
http://youtu.be/SMTz9nIUkGc
7.
7.
frenkyboyhun
amikor először elolvastam a címet azthittem b**arok
6.
6.
Hubert Cumberdale
#4: Nem leváltva lett, ez teljesen más szimulátorokhoz kell, mint a cryengine, ha elolvasod a hírt, akkor írja is, hogy mikhez.
4.
4.
Teuton
Mi az, CryEngine nem úgy működött ahogy azt remélték? XD
3.
3.
xxxgamer4ever
Besz@rás hogy mik nem vannak!
Mostmár ezek is gamelnek mint állat! :DD
2.
2.
Split
Manapság már játék a háború!
1.
1.
LtGlove
Azért egyszer ezeket is kipróbálnám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...