Fényképek a Tune Time-ról

  • Írta: Daks
  • 2005. július 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Ott voltunk, tetszett. Csináltunk kerek 49 képet is, csak nektek. Exkluzív fényképek a Westend-ben megrendezett tuningkiállításról.
Ott voltunk, tetszett. Csináltunk kerek 49 képet is, csak nektek. Exkluzív fényképek a Westend-ben megrendezett tuningkiállításról.

A Nyugati téri bevásárló komplexum parkolójában tegnap és ma lehetett megtekinteni a Streetracing Magazin nemzetközi tuning- és autóhifi kiállítását. Az autók szépek voltak, a low rider show-ról lemaradtunk, de láttunk rengeteg unatkozva bóklászó szép lányt. A forma 1 közvetítés elmaradt, helyette a forróság és egy vidám műsorvezető szórakoztatta a nagyérdeműt. A kedvenceim itt láthatóak, a többi képért kattanjatok az "ugrás a galériához" linkre! ;)


Ugrás a galériához

6.
6.
Avium
az audi mint auto nem kiraly :D (volt nekem es tapasztalatbol beszelek :D)
5.
5.
lewton6
Los Hungaritos lol...

nagyon király kocsik! még az audi is :P

egyébknént ép a minap volt Pimp My Ride weekend az MTV-n (nem mtv, hanem emtíví :))

4.
4.
Daks
nem vagytok valami beszedes kedvetekben, pedig nagyon szepek a masinak! volt meg vki kint?
3.
3.
Avium
na en pl az Audit inkabb a hanyadek kategoriaba sorolnam :D a narancs meg.. talan egy Calibra volt :S
2.
2.
Daks
akadt 1-2 komoly darab, pl a fura ajtos audi, a trabi, meg az a lila csoda, ami egy funyiro jarganyra emlekeztet... :) de komoly a narancssarga nemtudom milyen marka is, amiben ps2 van meg 5 lcd minden ajtoban :D. de a legszebb akkor is a napszemuveges voros :)
1.
1.
Avium
oh igen ez a kepsorozat nalam felert egy erzelmi orgazmussal :) bar ha lenne 2 fast 2 furious game en ahoz linkeltem volna :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...