Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!

Április elseje az a nap, mikor minden és mindenki vicces lesz, vagy legalábbis annak gondolja magát. A játékfejlesztők és kiadók évről-évre megtréfálják a rajongókat, ezek között akad nem egy profi átverés is - ezekről simán elhinnénk, hogy valódiak, ha máskor látnánk őket. Ahogy megszokhattátok, a Gamekapocs nem fáraszt Benneteket mindenféle viccel, azonban nevetni mi is szeretünk, a szokásos összefoglaló összeállítás most sem marad el.

Mars Effect - a Minecraft alkotóitól

Markus "Notch" Persson régóta rebesgeti, hogy sci-fi játék fejlesztésébe fogna, s nagyon úgy tűnik, az álma megvalósulni látszik: Mars Effect néven fejleszt új programot, aminek már a teaser weboldala is elérhető. Notch állítása szerint gondolkodott az Elight, a Wind Commander és a Steve Online címeken is, végül azonban a jobban csengő Mars Effect mellett döntött. Nem csodáljuk!

MetaMeta Critic - értékeld az értékelőket!

Úgy tűnik, hogy a Paradox Interactive is belefáradt, hogy állandóan az átlagértékelésekkel dobálóznak a rajongók, valószínűleg az zavarja elsősorban, mikor a kritikusok rossz pontszámot mernek adni a játékának. Itt az ideje visszavágni, a MetaMeta Critic egy új platform, ahol végre objektíven értékelhetjük a játékújságírók munkáját. Pontszámot adhatunk rájuk, sőt olvasói teszt írására is lehetőség nyílik!

Készül a Sega Bass Fishing of the Dead

A Segát szeretjük, a Segát utáljuk. A The House of the Dead hosszú idő óta nagy kedvencünk, azt viszont sosem bocsátjuk meg a kiadónak, hogy rendszeresen olyan szemetekkel kábít minket, mint amilyenek a horgászjátékok. Nos, itt a számunkra életképes alternatíva:

Kihagytunk volna valamit? Kommentekben várjuk a további vicces bejelentéseket!

17 komment - szólj hozzá!