A legfrissebb hazai játékeladási toplista

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 2.
  • Toplista
Link másolása
Nagy változások most sem történtek a hazai játékeladási toplistán, de legalább újoncunk van, mégpedig a Total War: Shogun 2 új kiegészítőjének képében. A legkedveltebb játékok rangsorát egyébként még mindig a Mass Effect harmadik része vezeti, immár éppen harmadik hete.

A toplistát továbbra is a Mass Effect 3 vezeti, őt a The Sims 3 legutóbbi kiegészítője, a Showtime követi. A dobogó harmadik fokára a World of Warcraft előfizetői kártya állhatott, de nincs szégyenkeznivalója a Star Wars: The Old Republicnak sem: a BioWare MMORPG-je a kilencedik, a feltöltőkártyája a nyolcadik helyre ugrott fel.

A héten újoncot is köszönthetünk, a Total War: Shogun 2 új kiegészítője, a Fall of the Samurai kapásból a negyedik helyen nyitott, és így megelőzte a Battlefield 3-at, a FIFA 12-t és a FIFA Streetet is. A sereghajtó pozícióban megint egy Sims tündököl, a Pets lett a tizedik az elmúlt napokban. A teljes listát alább találjátok, itt pedig a részletes összesítést olvashatjátok el!

  1. Mass Effect 3
  2. The Sims 3: Showtime
  3. World of Warcraft előfizetői kártya
  4. Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai
  5. Battlefield 3
  6. FIFA 12
  7. FIFA Street
  8. Star Wars: The Old Republic előfizetői kártya
  9. Star Wars: The Old Republic
  10. The Sims 3: Pets
6.
6.
giga321
Múlthèten volt 3 AC is most 1 se LOL.
4.
4.
Gaboo77
Ezekből én mindig leszűröm, hogy nincs túl általános ízlésem, mert ezekből engem egy sem érdekelne még ingyen sem. Bocsánat a rajongóktól, ez csak a saját ízlésem.
2.
2.
MadaFaka91
Számomra hihetetlen, hogy a Sims 3: Showtime ilyen kellendő árú.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...