Bejelentették az Orcs Must Die! folytatását

  • Írta: Necreon
  • 2012. április 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Robot Entertainment bejelentette, hogy készül az Orcs Must Die! második része, amiben nemcsak kooperatív játéklehetőség, hanem egy raklapnyi újdonság is várja a rajongókat. A játékkal hamarosan behatóbban is megismerkedhetünk, addig nézzük meg belőle az első előzetest!

Az utóbbi években terjedtek el az alacsony költségvetésű, mégis sokszor meglepően jól sikerült letölthető játékok, melyeknek egyik éllovasa volt az Orcs Must Die! című csiszolatlan gyémánt. Az egykor szebb napokat is megélt (értsd: azóta feloszlatott) Ensemble Studios szellemi utódjának, a Robot Entertainmentnek köszönhettük 2011-ben, és az egyetlen igazán fájó pontja a co-op mód teljes hiánya volt.

Ettől függetlenül a játék humora és addiktív játékmenete (baráti ára mellett főleg) magával ragadott mindenkit, minek eredményeképp a mai napig 3,4 milliárd orkot sikerült a másvilágra küldeniük a játékosoknak.

A második rész a co-op hiányát orvosolni fogja: dicső, tesztoszterontúltengésben "szenvedő" War Mage-ünk oldalán ezúttal egy csinos varázslólányka is harcol majd az orkok végtelen hordája ellen: mindezt új pályákon, új csapdákkal, új fegyverekkel, egy teljesen átdolgozott fejlődésrendszerrel és még ki tudja, mivel.

A játék először a PAX East-en lesz kint kézzelfogható, játszható formában április 6-8. között.

7.
7.
A vicc az, hogy egy kvázi profi csapat, profi enginnel (unreal3 ha jól tudom), miért csinál "piaci-bóvlit". Nem sértésként (de a td, az olyan legalja kategória), ezzel az erővel csinálhatnának akár minőségi platformert (abból úgyis hiány van) vagy valami értékesebb dolgot... Szerintem ezzel elpazarolják a tehetségüket.. :(
6.
6.
Onegesius
meg akartam venni mostanában az 1-et, de akkor lehet várok inkább
5.
5.
Ooorky
1. részért dlc-kel együtt 1,5 eurót fizettem steam-en, de ez megjelenés napján megvevős lesz :)
4.
4.
wolfwarrior
ZSÍR haveromnál már nyomattam és demót is játszottam de ha kijátszom mi lesz?A co-op-al már szívesen megveszem főleg ha lesznek más karakterek vásárolható dlc formában mappack-el.
3.
3.
turleysqt
#2: Szerintem ezek mellett is baromi szórakoztató lett az első rész, nagyon jó hír!
2.
2.
Dr_Durden
Én csak azt nem értem hogy ha egy fejlesztőcsapat tower defense fejlesztésben látja a jövőjét hogy hagyhatja figyelmen kívül az egész eddigi tower defense evolúciót? Ilyen egyszerű td mechanizmusokat a starcraft 1 ben csináltak unalmas óráikban egyszeri játékosok, azóta eltelt 15 év. Betöltesz egy warcraft 3-at vagy starcraft 2-t és 100x jobb, komplexebb és szórakoztatóbb td-ket találsz. Én nem értem hogy miért nem veszik a fáradságot és haladnak 1 kicsit korral, ha már mindenáron td-t akarnak készíteni. Ez egyébként az első rész végigjátszása után fogalmazódott meg bennem. És a trailer alapján ez ugyan az a végtelenül egyszerű, könnyű és ezért unalmas játék lesz, 1 kicsit kiszínezve.
1.
1.
giga321
NA EEEEEEEEEEEEEEEEZ na ennek nagyon örülök , számtalanszor vittem ki az 1-et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...