Törölték a kinectes Gears of War: Exile-t

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 10.
  • Hír
Link másolása
Cliff Bleszinski, az Epic Games fenegyereke beszédet tartott a múlt heti PAX East rendezvényen, melyben megerősítette, hogy valóban készült egy kinectes Gears of War-mellékág a stúdióban, de a projektet lelőtték. Az úriember viszont egy PC-exkluzív címmel engesztel ki mindenkit.

Korábban is hallottunk pletykákat arról, hogy az Epic olyan Gears of War-címen dolgozik, mely teljesen kihasználja a Microsoft mozgásérzékelős szenzorját. A PAX Easten Cliffy B elmondta, hogy valóban készült egy ilyen játék Exile alcímmel, ám projektet azóta törölték. Érdekes lett volna, egy Kinect-alapú spin-off a népszerű shooterből, mindenesetre most is érdemes eljátszadozni a gondolattal, hogy a valóságban miként működhetett a dolog. A Gamespot felvetésére Cliffy B így válaszolt:

"Ássuk el a csatabárdot. A Gears of War: Exile egy be nem jelentett játék, így nem tudok részletekkel szolgálni olyan címről, melyet azóta töröltünk."

Nincs kizárva, hogy az Epic valaha kinectes játékot készít, mindenesetre született még egy bejelentés a fent említett rendezvényen: a designer és Mike Capps, az Epic elnöke említést tett egy PC-exkluzív játékról is. Semmit konkrétumot nem tudunk róla, csupán annyit, hogy a fejlesztők - úgy tűnik legalábbis - nem hanyagolják el a PC-seket sem.

8.
8.
hl89x9
.....és a Kinect tulajok tovább várnak egy jó, nem casual játékra
7.
7.
kopic
Jobb is hogy nem csináltak Gears of Wart Kinectre.
6.
6.
daenath
Szep es okos kutyu a Kinect de bonyolultab iranyitasu jatekhoz szart se er, simogatos ugrabugra jatekra alkalmas, de kb. ennyi.
3.
3.
Scoo
Azt hiszem jobban jártunk így.
1.
1.
Vagyis, szerintük és a kiadó szerint is alkalmatlan a Kinect hardcore játékra ? Ezt hitetlenkedve és meglepődve hallom ! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...