Nincs tervben a Bulletstorm 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 10.
  • Hír
Link másolása
Mike Capps, az Epic elnöke megerősítette, hogy a Bulletstorm csalódást keltő eredményeket produkált, így nincs tervben a folytatás. Bár nincs kizárva, hogy valaha visszatérnek a címhez, a fejlesztés a kezdeti fázisban ragadt. A People Can Fly emellett más játékon dolgozik.

Mike Capps a Gamespot magazinnak elmondta, hogy sokáig gondolkodott a Bulletstorm folytatásán, nem tagadta, hogy szerettek volna visszatérni a címhez, hiszen van még benne potenciál bőven. Az ügyvezető elismerte, hogy néhány kezdeti fejlesztési munka már befejeződött a Bulletstorm 2 kapcsán, de az előd a várakozásokkal ellentétben gyengén szerepelt a kasszáknál, így jelenleg nincs tervben a folytatás.

"Kereskedelmi szempontból jó volt, de nem csodálatos. Az EA többet várt tőlünk, de hozzátennénk, hogy a játék kritikai szempontból jól teljesített."

Különösen az előd PC-s portja volt gyatra és Capps kiemelte, hogy a kalózkodás is elég nagy problémának számít ezen a ponton. Ez azonban nem mentesíti őket, hogy a számítógépes verzió lehetett volna jobb is.

Capps elmondta, hogy már találtak egy teljesen testhez álló projektet a lengyel People Can Fly-nak, így a srácok egy teljesen új játékon dolgoznak jelenleg. Még nem tudnak szolgálni bejelentéssel, de hamarosan kiderül, mit is hegesztenek Painkiller és a Bulletstorm fejlesztői.

20.
20.
BloodyDeath
Pedig imádom a gammát. Valahol reménykedtem benne, hogy lesz neki folytatása. :(
19.
19.
bsg09
#8: Konkrétan mi volt a baj azzal a PC-s porttal?
18.
18.
Mortician
#7: Ez az "átretusált" kép mellékesen hivatalos artwork.
17.
17.
Ez a játék számomra egy nagy kérdőjel ! Kipróbáltam, nagyon tetszett és úgy voltam vele, hogy majd 5k alatt megveszem és végigjátszom, mert kifejezetten tetszett ! Aztán hallom, hogy mekkora bukás, meg nem szeretik az emberek és alig ment el belőle kicsivel több, mint 1 milla. Nem értem ! Tele van akcióval, mocskos dumával, jó poénokkal, a combó rendszer nagyon szórakoztató és még a története is egész elviselhető. Egy modern kori Duke Nukem ! :) Pontosabban ez pont úgy néz ki ahogy annak KELLETT VOLNA, mégis abból a szarból több ment el, pedig ehhez képest már elnézést de egy rakás gőzölgő szarkupac!
15.
15.
adriano28
áh faszom jójáték beisszerzem gyorsan:D
14.
14.
Csoola
nekem nagyon tetszett, pont olyan volt, amilyennek egy hentelős játéknak lennie kell, szvsz ezerszer jobb, mint pl. az új Serious Sam
13.
13.
Scorpion02
http://www.youtube.com/watch?v=fqAtzwf1xNQ
legnagyobb jelenet xD
12.
12.
manderel
#7: kötegszem? Egy köteg szem? :)
Bocs, és nyugi, nem kötekszem, csak szemet szúrt. ;)
11.
11.
manderel
Az 1. nem volt olyan rossz, szerintem azért egy folytatást simán megérne. :(
10.
10.
#2: Az egy megjelent, a többi már nem :(
9.
9.
Gabesz86
#8: A kedves kiadókról se feledkezzünk meg, akik kötik a kiadási időt a karóhoz. És higgyetek nekem, a portolásokkal is el lehet tökölni. Tudom, mert én is fejlesztő voltam(nék)
8.
8.
alex512
Ha rossz minőségű PC-s porttal rukkolnak elő, akk ne lepődjenek meg h a játékosok vagy lewarezolják, vagy ha van lehetőségük konzolra veszik meg a címet. Ilyen egyszerűen lehet megölni a PC-s játékipart közvetett módon.
7.
7.
Gabesz86
ÉS mi lett volna ha a cikk Avatárjának nem a Doom 2 átretusált képét rakja be az illetékes :D Nem kötegszem, no para, csak egy észrevétel..amúgy peace van ;)
6.
6.
KeXxX
Pedig számítottam egy folytatásra. Ezért nem vettem meg rögtön nagy gépre (PS3), és inkább PC-n vittem végig.
5.
5.
Optimus Prime
#3: Ezt folytatni kell vagy befejezni, mert a vége cliffhanger lett. Másnem egy DLC-t adjanak ki: The Revenge of Greyson Hunt.
4.
4.
MrBenjamintoto
#1: Én szerintem viszont jobb lenne ha a Gears of War még szünetelne egy kicsit.Én személy szerint a Samaritannak örülnék.
3.
3.
hakydakillah
Én örültem volna neki, ha mihamarabb folytatják, hisz a story egyáltalán nem lett befejezve…

SPOILER
…és azt az irritáló balf@szt ki akarom nyírni!!!! Hánytam tőle...
2.
2.
jungleist
#1: ...meg egy Gears of War PC kiadás...
1.
1.
kopic
Jó lenne egy Gears of War előzmény.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...