A legfrissebb hazai játékeladási toplista

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 11.
  • Toplista
Link másolása
Megérkezett a legfrissebb hazai játékeladási toplista. Március utolsó hetén nem történtek nagy meglepetések, viszont a Mass Effect harmadik része elveszítette a vezető helyet, hogy átadja azt a rendületlenül törtető, új Sims 3-kiegészítőnek. A bronzérmes ezúttal a FIFA 12 lett.

A The Sims 3: Showtime a második helyről kapaszkodott fel az élre, őt szorosan a Battlefield 3 követi, míg a dobogó harmadik fokára a FIFA 12 állhatott fel. A negyedik pozíciót stabilan uralja a World of Warcraft előfizetői kártya, míg a korábban az élen tanyázó Mass Effect 3 most lecsúszott az ötödik helyre.

A toplista második felét a The Sims 3: Pets nyitja, utána a Total War: Shogun 2 önállóan is futtatható kiegészítője, a Fall of the Samurai következik a The Sims 3 társaságában. A kilencedik helyre a FIFA Street esett vissza, míg a legjobb tíz felsorolását az új kinectes őrület, a Rush zárja, ami a huszadik helyről ugrott előre. A teljes listát itt találjátok meg!

  1. The Sims 3: Showtime
  2. Battlefield 3
  3. FIFA 12
  4. World of Warcraft előfizetői kártya
  5. Mass Effect 3
  6. The Sims 3: Pets
  7. Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai
  8. The Sims 3
  9. FIFA Street
  10. Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure
10.
10.
#9: Én úgy értettem, hogy azért nincs már a listán, mert akinek kellett megvette, a többieket meg már nem érdekli! :)
9.
9.
#8: De ügye nem lesz baj, ha esetleg kiderül, hogy nekem nincs ? :)
Nem, nem töltöttem le, sajnáltam az áramot :)
... és nem, nem vagyok bf.fan, az sincs :)

#7: vennél inkább a gyereknek Raymant :)
8.
8.
#5: Már mindenkinek megvan :-D

#7: Szegény gyerek...
7.
7.
aRkye
Hahó! Ne felejtsétek el, hogy rengeteg kiskorú, gyerek Simsezik, mint ahogy az enyém is. Nincs abban semmi rossz. Szal nem csak a "szingli banyák" tolják, szerintem belőlük van a kevesebb.
4.
4.
daenath
Nem csoda hogy a sims az elso, a sok szingli banya itt eli ki magat vagy virtualisan teljesiti vagyait amit nem valositott meg a realis eletben, eleg beteges.
2.
2.
Valamelyik nap (múlt héten) jártam egy bizonyos galaktoid korongboltban és azt hittem hülyét kapok ! Beszerváltam egy JustCause2-t előrendeléssel, olcsón de... Előttem egy nő 5 darab kibaszott simlis kiegészítőt vett majd húszezerért és fél óráig válogatott ! A szerencsétlen eladó, meg nem bírta beütni az én egy darab vackomat, mert a nyanya már benne volt a gépben :(((

Nagy nehezen megszabadultunk tőle, láttam a srácon is, hogy fellélegzik, de aztán jött a terror: az utánam jövő csaj, szintén simlis kiegészítőkért jött a boltba. Én sikítva menekültem kifele -mert megtehettem- de a srác beszopta ! :D

Szóval amíg én behúztam egy JC2 strigulát addig a simlisnek ment NYOLC !!! >:]
1.
1.
DON GONDOCS
Minden a legnagyobb rendben van a világon, a Sims az első. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...