A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb hazai játékeladási toplista. Március utolsó hetén nem történtek nagy meglepetések, viszont a Mass Effect harmadik része elveszítette a vezető helyet, hogy átadja azt a rendületlenül törtető, új Sims 3-kiegészítőnek. A bronzérmes ezúttal a FIFA 12 lett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
Törölt felhasználó
#9: Én úgy értettem, hogy azért nincs már a listán, mert akinek kellett megvette, a többieket meg már nem érdekli! :)
#9
Törölt felhasználó
#8: De ügye nem lesz baj, ha esetleg kiderül, hogy nekem nincs ? :)
Nem, nem töltöttem le, sajnáltam az áramot :)
... és nem, nem vagyok bf.fan, az sincs :)

#7: vennél inkább a gyereknek Raymant :)
#8
Törölt felhasználó
#5: Már mindenkinek megvan :-D

#7: Szegény gyerek...
#7
Hahó! Ne felejtsétek el, hogy rengeteg kiskorú, gyerek Simsezik, mint ahogy az enyém is. Nincs abban semmi rossz. Szal nem csak a "szingli banyák" tolják, szerintem belőlük van a kevesebb.
#5
hol a codmw3?
#4
Nem csoda hogy a sims az elso, a sok szingli banya itt eli ki magat vagy virtualisan teljesiti vagyait amit nem valositott meg a realis eletben, eleg beteges.
#2
Törölt felhasználó
Valamelyik nap (múlt héten) jártam egy bizonyos galaktoid korongboltban és azt hittem hülyét kapok ! Beszerváltam egy JustCause2-t előrendeléssel, olcsón de... Előttem egy nő 5 darab kibaszott simlis kiegészítőt vett majd húszezerért és fél óráig válogatott ! A szerencsétlen eladó, meg nem bírta beütni az én egy darab vackomat, mert a nyanya már benne volt a gépben :(((

Nagy nehezen megszabadultunk tőle, láttam a srácon is, hogy fellélegzik, de aztán jött a terror: az utánam jövő csaj, szintén simlis kiegészítőkért jött a boltba. Én sikítva menekültem kifele -mert megtehettem- de a srác beszopta ! :D

Szóval amíg én behúztam egy JC2 strigulát addig a simlisnek ment NYOLC !!! >:]
#1
Minden a legnagyobb rendben van a világon, a Sims az első. :)