Kinectes Dragon Ball Z-játék készül

  • Írta: InGen
  • 2012. április 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Még nem nagyon sikerült megemésztenünk a Kinect Star Wars megjelenését, pontosabban azt, hogy ismét egy eléggé közepeske, casual anyagot kaptunk, máris itt az ok az újabb aggodalomra. A Dragon Ball Z a Kinectre költözik. De vajon milyen minőségben?

Amikor a Dragon Ball Z sorozat legnépszerűbb korát élte, sokat lehetett hallani egy bizonyos esetről, mely szerint egy ambiciózus, bár valószínűleg kissé idióta gyerek kiugrott egy emeletes ház ablakából, mert azt hitte, tud repülni, mint Son Goku. Nos, ha a Kinect előtt próbálunk majd repülni, valószínűleg komolyabb bajunk nem történhet, így mindenképp dicséretes a Namco Bandai bejelentése, mely szerint készül a Dragon Ball Z Kinect.


További információkat nem közöltek a játékkal kapcsolatban, pusztán azt árulták el, hogy a megjelenés még 2012 októberében esedékes. A Namco Bandai community managere, Rich Fantegui Twitteren közölte hírt, mégpedig nagy lelkesedéssel: "DBZ + Kinect = ütések, rúgások és kamehamehák" - írta.

Ezen kívül a játék tartalmazni fog egy QR-olvasó részt is, így valószínűleg valamiféle gyűjtögetős kártyajáték is szerepet kap majd, amivel az ingame tartalmat lehet bővíteni.

18.
18.
Quent1n
Egy Fight: The Lights Out szerű bunyós játék kéne Kinectre nem ilyen bohóckodás! :D
17.
17.
ApexPredator
Csak ne basszák el.Az eddigi DBZ game amivel jáccottam mind bejött csak ezt ne tegyék tönkre
13.
13.
dabbaska1000
Én az ilyen játékokat egyszerűen imádom!!:)A grafika 2D-s ha jól látom.De jol látom XD.
12.
12.
PBalazs
#11: Én a Star wars-al kapcsolatban ilyeneket nem tapasztaltam. Ha ugrottam, ugrott, hadonásztam,ő is azt csinálta. Szerintem nem lett rossz játék. Van egyfajta hangulata ami bejött.Messze nem tökéletes, de messze nem is rossz.
Viszont a Dragon ball nem az én világom. Kinek ez, kinek az.
11.
11.
giga321
Később meg jön kinect Naruto meg Fairy Tail azt majd lehet Rasenganozni a tv előtt. Kipróbáltam ezt a star warst a Playiten nagyon gyenge összevissza hadonásztam erre meg hátra ugrik meg lök hát kérem ...
10.
10.
Yanez
9.
9.
Yanez
Hát ez totál brutál!Eddig úgy ahogy jó hírû a dbz gamek sorozata,erre muszály tönkretenni a hírnrvét!Remélem legalább egy picit jobb lesz a közepesnél.
7.
7.
krisztian66666
A Star Wars-ot is elcseszték, most ezt is el akarják cseszni.... Ahelyett, hogy kienct-re csinálnának játékokat, inkább próbáljanak meg végre valami normális DB játékot készíteni mert az Ultimate Tenkaichi nem volt egy nagy szám.... Bár ha úgy jár mint a Star War akkor szívesen megnézném ahogy Freeza és Vegita előadna valami táncot :D
6.
6.
thelegendary
ez ugyan az a szánalmas próbálkozás mint az utóbbi UT... csak átvariált kameranézettel... nevetséges az egész DB frencsájz már 4 éve.....
nem fogom fel, "kinectesitik" az utolsó játékot és eladják még 1x a boxosoknak....
nézzétek a képeket:
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=16678&news
5.
5.
kalandorklubbja
Na mosmá muszály vennem egy kinectet nincs mese... akármilyen szar is lesz, rongyosra játszom majd
4.
4.
Trapyd
Ugyan miért adna okot ez a játék aggodalomra? A kinect működési elve miatt ez sem lesz olyan játék, mint amilyet szeretnének az emberek. Kinect re bunyós játék? Nevetnem kell.
3.
3.
Sun9us
Mekkora ötlet!!!!!!! Tuti állat lesz. Eltudom képzelni, hogy állok a TV előtt és csinálom a genki dama-t. :D
2.
2.
konkolyadam
Én úgy olvastam, hogy októberben esedékes a megjelenés. De azért nagyon kíváncsi leszek rá.
1.
1.
X-Master
Mondtam én, hogy lesz egyszer Kinectes Dragon Ball!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...