Need for Speed filmadaptáció készülhet

A pletykák szerint az Electronic Arts arra törekszik, hogy tető alá hozzon egy mozifilmet a Need for Speed alapján. A jelentések arról szólnak, hogy a kiadó már fel is kereste John Gatins producert, hogy dolgozzon ki egy filmet a fékevesztett autóversenyek világában.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#33
#32: Erre szerintem a legjobb példa a Tokyo Drift és a Carbon, hisz a többi film és játék esetében is egymásnak keltették a hipe-ot, hisz amit előző nap a moziban láttál azt másnap otthon a gép(vagy bármi más) előtt nyomtad... Gondolom a kanyonpárbajok és a valaha volt legélvezetesebb driftek az NFS-ben megmagyarázzák a hasonlatot.(A trollok miatt mondtam csak, hogy a legélvezetesebb és nem a legprecízebb, legszebb, legélethűbb stb.)
#32
Én NFS rajongóként sem látok ebben túl sok értelmet az NFS és a Halálos Iram kölcsönösen generálták egymást... vagy inkább csak a játék alkalmazkodott a filmhez(tehát lekoppintotta: van neon-nincs neon, van zsaru-nincs zsaru, utcai versenyző-beépített ügynök stb.) ami nem is gond mert az ötletek jók voltak csak a kivitelezés nem... Én azt mondom hagyjuk meg a szakmát Vin Diesel és Paul Walker-nek.
#31
#30: Ja, Ándörgránd 3-at a népnek! :D
#29
#24: LOL XD

Az a The Bay-es trailer állatira olyan, mint a Transformers filmjei. :D Camaro, az a másik autó... Sideswipe volt a 2-ben, a főhős csávó tisztára Shia, a csaj meg... mindegy, szűk ruha, szexi, fiatal, bla-bla. Robbanás, slow-mo, napfény... YEEAAHH.
Nem is tudom miért voltak bukások a filmek... Ja, nem volt benne Transformer. XD

A Dead Space-t Verhoeven-nek vagy Cronenberg-nek kéne adni, esetleg Carpenter. De abból úgyse lesz lesz semmi, csak a középkategóriás anime-copy DVD only filmek.
#28
#4: Lájkolom minden szavát mester! :)
#27
Michael Bay által készített NFS így nézne ki: http://www.youtube.com/watch?v=zp2HROFjxxk
#26
Várom a Sims3 filmet! :D Amúgy az NFS Run -bol el tudnék képzelni egy filmet simán de még a Shiftekből is ki lehet hozni egy olyat mint pl. az a Stallone féle versenyzős film volt anno. Csak akarni kell és miért ne? :)
#25
#24: Esetleg bukósisak lesz rajta, sötétített plexivel. Amúgy szerintem csak az, hogy NFS. Meg esetleg valami nfs rész "sztoriát" veszik alapul. PL.: The run, vagy a Most Wantedből a fekalista, vagy esetleg UC vagy Carbon vagy mittomén és átdolgozzák annyiban, hogy lesz egy neves főhősünk, akinek remélhetőleg nem csak a becenevét fogjuk megtudni, mert akkor az lehetne Player is. :D
#24
És mi fogja megkülönböztetni a halálos iramban szériától? Sosem száll majd ki a fő hős a kocsiból és deréktól lefele nem lesz teste?
#23
Ez lol. TCM -en volt kint április elsején egy ilyen hír és hát sokan bevettük (a szerkesztők jól megtréfáltak:)). Most erre meg tényleg lesz?
#22
#4: Tök felesleges lenne egy ME film. ;-)
#20
SLi
#15: Egy ilyen filmtől mégis mi más várnál, akció. csajok, kocsik, 0 sztori. Másfél órára elfeledkezel a világról és kész , egy hét és el is felejted. Nincs ezzel baj ha nem akar többnek látszódni.
#18
Ha egy csomó ribanc lesz a filmben akkor elnevezhetik majd Need more bitch-re :D
#17
Való igaz, ha a Torpedóból adaptáció készült, akkor ebből miért ne? Várom a Singstar-mozgóképet.
#16
Mass Effect is döfi volna (persze bizonyos feltételekkel)
#15
Kinek kell ez? Az egesz film max arrol szolna hogy dogos bulak es speci kocsik, hogy betoduljon a tesztoszteron nep a moziba, meg jatekbol is sok az NFS nemhogy filmbo. Dead Space nah az mar dofi volna.
#14
#13: A két Undergroundon kívül mely részek "loptak" a Halálos Iramból?