Képek a kinectes Dragon Ball Z-játékból

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 16.
  • Képek
Link másolása
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Namco Bandai idén tervezi megjelentetni a legújabb Dragon Ball Z-játékot, aminek az irányításához rendhagyó módon nem a kontrollert, hanem magát a Kinectet használhatjuk. A készítők 100 betanulható mozdulatot ígérnek, kamehamehazni is lehet természetesen.

Kíváncsiak vagyunk, nem sok hardcore anyag jelenik meg, ami a Kinect mozgásérzékelős képességeit használná ki (a legtöbb fejlesztő általában letudja a hangvezérléssel ezt a Kinect-támogatás dolgot), a Dragon Ball Z for Kinect viszont ilyen lesz. A Spike Chunsoft által fejlesztett anyag októberben jelenik meg, a hírek szerint 100 betanulható mozdulat és 50 játszható karakter várja a rajongókat, utóbbiak közül ráadásul egy vadiúj lesz. Köszi, ampeeer!

10.
10.
Tibi
p.s: észrevettétek, hogy minden képen kevesebb pontja van a játékosnak, mint az ellenfélnek :D:D
9.
9.
Tibi
Szívemen viselem a Dragon Ball-t, de ez azért...
FPS nézetű harc, a kinect pontosságával. Kíváncsi volnék hogy a majdani játékosok hányszor mennek szembe egy támadással védekezés helyett... :'(
6.
6.
tmaster
Véleményem szerint egy ígéretes elképzelés, reméljük a kivitelezés is sikerül fog. Én személy szerint hiányomolom mostanába az egyedi 5leteket.
5.
5.
Scoo
Ezt már láttam a 9gag-on (aszem). Azt hittem, hogy csak poén kép :)
4.
4.
csetko360
Sajna nekem ez nem jön be! Oké hogy újítani kellet már de nem ilyen irányba kellet volna én szerintem! Jobban örültem volna egy kalandos-verekedős dragon ball játéknak (kontrollerrel) idén már.
3.
3.
thelegendary
ez egy az egyben az UlzimateTenkaichi... szánalmas amit a spike művel
2.
2.
pucu9011
Ha jól látom ki a képekből akkor ez a sztori vonalát fogja végig követni. Kérdés, hogy jól lesz e kivitelezve ez az egész Kinect előtti csápolás...
1.
1.
pjoco
Szívesen kipróbálnám! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...