E3 2012: Új Marióval és Pikminnel jön a Nintendo

Ha már úgyis minden infó kiszivárog az E3-as sajtókonferenciák előtt, a Nintendo elébe megy a sorsának, és maga szellőzteti meg, milyen bejelentésekkel készül a Los Angeles-i expóra. Azt már tudjuk, hogy kint lesz a Wii U, de nagyon úgy néz ki, kapunk új Mariót és Pikmint is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#6: azért koopban nem volt rossz az NSMB, egyébként még az 1985ös SMBben is volt lokál multi (sőt még a 83mas mario brothersben is : )
#9
jó lesz :)
#8
#7: Alátámasztom, nagyon jó. Én a két testvéremmel szoktam játszani.
#7
#6: Sajnos nincs senki, akivel játszhatnék Kirby Wii-t, New Mario Wii-t vagy Rayman Originst, de el tudom képzelni, hogy jó szórakozás.
#6
#5: Fene tudja, azert egy platform jatekba nem illik sehogyse a multi, valahogy nekem az inkabb singli jatek. Csak sajna most a trend, ha kell ha nem mindenbe belegyomoszolik a multit.
#5
#4: Már azt is bejelentették, hogy a tavalyi New Super Mario Mii -re fog épülni a dolog, szóval biztosan nem Galaxy 3 lesz.
Reform biztos lesz, már csak a kontroller miatt is, de kérdés, hogy inkább a multiplayert vagy a játékmenet magját érinti-e ez.
#4
Nagyon várom. Felmerült az is, hogy lehet reformálnak egy kicsit a Marion.
3#: :D
#3
Mar a csapbol is Mario folyik, nem hiabba vizvezetek szerelo :))))))))
#2
Inkább az a meglepetés, ha nyitócímként kezdene a Mario, ha ez az új cím Wii u indulásával is elindul egyidőben. N64 óta nem volt főszériás, új Mario nyitócímük, csak DS-re a remake Mario 64.
Egyébként nagyon valószínű, hogy a számukra tradíciónális kedd délelőtt lesz az ő időpontjuk E3-on. Microsoft nyit hétfő reggel, Sony pedig hétfő este.

Én meg pótolhatom be az első két Pikmint :) Bár még Marioból is van jópár, ami eddig kimaradt.
#1
YanezModerátor
Hmm...az N,mint mindig rágyúr a rajongókra.Engem meg hidegen hagy...