Halloweenkor jön az új Silent Hill-mozifilm

Lassan révbe ér a Silent Hill-mozifilm évek óta parkolópályán leledző második része. A forgalmazó Open Road Films bejelentette, hogy idén október 31-én kerül vászonra a Silent Hill: Revelation 3D, a rendezést Michael J. Basset végzi, aki A vadászt és a Solomon Kane-t is nyélbe ütötte.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#25
#19: Igen ez lassan már tény hogy az amcsi B kategóriás horrorokon nevelkedett japánok sokkal jobb dolgokat képesek a témából létrehozni, nekik kellett volna rendezniük a filmet is és lefogadom jobb lett volna.
#24
zoennModerátor
A képen fojeszt láthatjuk, miután két hónapja nem ment borbélyhoz.
#18
A játék sa film is nagy kedvencem .. n BLU RAYEN ááááááááá
#17
Sean Bean majd egy pallossal levágja piramisfejet. Az első rész tetszett, szóval ha rágyúrnak a hangulatra, akkor biztos jó film lesz ez is.
#16
drakecsajModerátor
#6: Itt is van az oldal, lájkoljátok :D Drukkolok neki hogy az idén életben maradjon valamelyik filmjében xD
http://www.facebook.com/SaveSeanBean
Egyébként már jó ideje várós ez a film, első részt még mindig imádom, nemrég néztem meg megint.
#15
#7: mindenféle halált el akar játszani... még nem volt sugárfertőzött, zombi.. sőt, még kulabá sem ölte meg.. legalábbis eddig.
#14
Nemzet aranyában nem halt meg azt hiszem.
#13
Ha jól tom eddig az volt a probléma hogy az elöző rész írója nem akarta folytatni a történetet. Valaki tudja hogy most mi történt? Valaki mást bíztak meg vele?
#12
1etlen olyan film amit játékból csináltak és tetszik :) Már rég óta várom hogy be jelentség a fojtatást !
#11
film*
#10
Ez az egy játék ami mondható hogy élethűen ábrázolták a film beli elemeket a játékbeli elemekkel, illetve sztorival. Máig egyik legjobb a silent hill filmadaptáció ami méltóan megőrzi a nevet, nem úgy mint például egy resident evil.
#8
#6: igen, ezt mind 9gag-en olvastad ;)