Videó egy másik törölt Call of Duty-projektből

Újabb törölt Call of Duty-projektről olvasni mostanság, a Vicarious Visions egy volt fejlesztője szivárogtatott ki némi látnivalót az anyagról. Bár a munkálatokat lelőtte az Activision, mi mindenképpen ránéztünk volna a játékra, elvégre az a hírek szerint nem FPS volt, hanem taktikai akciózást ígért.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
Nem csoda hogy törölték, az ilyen játékok már túl bonyolultak a konzoljátékosok számára.
#17
#13: Egy fanboy kommentjét hallottuk. Köszönjük!
#16
#13: "valós fizika amit rombolható környezettel tetéztek" Ember, Scriptelt rombolást a quake engine is képes lefuttatni...
#15
#14: na ezaz egy Quake 3 Arena-t soha a büdös életbe ne nézzen le senki!
#14
#13: Annak nem nevezném mert szerintem a Quake-nek intenzívebb a csatái mint a Cod-nak.
#13
#11: Nem csak a grafika a mindenféle szálló szemcsékkel és porral, törmelékkel hanem a valós fizika amit rombolható környezettel tetéztek, emelte ki már a Bad Company elős részét is a multis játékok királyává, az agyatlan Quake utánzatokkal szemben mint a COD!

Battlefield 3 rulez!
#12
#11: hát, ha a grafikát nem is nézzük, battlefield multija százszor jobb. már a bad company-é is.
#11
én addig nem veszek új call of duty-t ameddig nem jön szebb grafikával. tegnap vettem meg a bf3-at, és meg kell hogy mondjam: kurva jó döntés volt. a multi 1000x királyabb :)
#10
#9: a cod4 az még úgy ahogy élethű volt, mert a mai időkben már bárki bármit beszerezhet, de igen egy amcsi nem fog kalasnyikovval rohangálni, egy arab terrorista meg full upgarde M4essel
#8
TPS COD érdekes.
#7
#4: 1900-ban találták fel a red dotot, igaz, kézifegyveren csak a háború végére voltak, azok is csak kísérleti jelleggel, de pl. légelhárító fegyvereken simán használtak red dotot. úgyhogy annyira azért mégsem gagyi. legalábbis nekem amellett, hogy oroszok szaladgáltak a nyugati fronton japán fegyverekkel, ez a kis apróság eltörpül gagyiságban...
#6
Miért kellet ezeknek lemondania a projektről ez legalább új, de nem valaki azt mondta ,hogy gagyi és inkább térjünk vissza a régi bevált unalmas cod-hoz.Ne értsetek félre szerettem a cod-ot de ahova most tart az rossz.
#5
#4: hát ja...lehetne egy ilyen felturbózott grafikás kicsi extrákkal bővített cod 2:D
#3
A végén még innovatívak lettek volna, persze hogy törölni kellett, csináljunk még klónokat <_<. Kíváncsi vagyok mikor szabadul már a játékipar ebből a leprából.
#2
Fallout zene :D
#1
Jöhetne egy tps cod, bisztos érdekes lenne