Shinji Mikami túlélő-horrort készít a Bethesdának

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 25.
  • Hír
Link másolása
A Resident Evil, a Devil May Cry és a Shadows of the Damned atyja ismét egy túlélő-horrort hegeszt, mely 2013-ban lát napvilágot a Bethesda jóvoltából. Az úriember saját, új stúdiója, a Tango Gameworks színeiben látott munkához, s bár kezdeti szakaszban járnak, fekszik neki a téma.

A Famitsu magazin legfrissebb száma hintette el az első tudnivalókat Mikami mester új projektéről. A műfaj igazán testhez álló számára, elvégre az első és negyedik Resident Evil után, valamint a Shadows of the Damnedet maga mögött hagyva biztosan állíthatjuk, hogy konyít valamelyest a témához. Ez lesz a Tango Gameworks új fejlesztése - a stúdiót 2010 októberében vásárolta meg a Bethesdát is birtokló ZeniMax Media.

A Zwei kódnéven futó alkotásról szinte semmit nem tudni, csupán annyi világos, hogy a munkálatok kezdeti fázisában tartanak. A csapat 2010-ben alakult, s ez lesz az első önálló alkotásuk. A megjelenés a következő évben esedékes. Mindenféle apró infómorzsát meghálálunk.

11.
11.
keiji maeda
#10: nem hosszú játék ! emlékeim szerint 4-5 óra alatt simán végiglehet vinni, viszont ha kupára vagy achiementre fogod játszani akkor jobb ha tudod hogy minden szinten külön külön végig kell vinni , tehát hiába viszed végig hardon , a normal és easy kupákat nem kapod meg , illetve nincs benne semmi extra semi ujrajátszhatóság ! viszont érdemes egyszer végigvinni mert egyébként a játék hangulata , sztorija , a beteg világa nagyon jó!
10.
10.
mark825
Valaki megtudja nekem mondani hogy a Shadows of the Damned Milyen hosszú???? Ha például 1nap játszok vele 1.5 vagy 2 órát :D előre is köszi :D
9.
9.
keiji maeda
#5: félig meddig nem értek veled egyet ! mert attól még nem horror hogy egy fényképező gép volt nála, project zero amibe igy volt , szerintem gaygi volt ogy csak fotozni tudtál meg rohangálni ide oda , az nem horror volt inkább frusztráló, amugy meg ha tulélő horrort akarsz kevés fegyver arsenállal , akkor javaslom hogy játszd ugy a residentet végig mint én, legnehezebb fokozat alapfegyverekkel, lőszert is alig kapsz benne , vagy ott a dead space 1 legnehezebb fokozaton, ott se sok lőszert fogsz kapni,
8.
8.
playstationx
a mai horror játékoknak nincs is meg az igazi horror jellegük
várok már egy olyan horror játékot amiben megvan az akció is egy fokig és az igazi horror élmény
7.
7.
p3ti
De jó lenne , főleg hogy benne volt ebben a túlélő horrors témába . Hátha összedob egy resihez fogható klasszikust :) Hajrá
5.
5.
Vopesz
Én már félek ezektől a túlélő horroroktól, az előző genben kihalt a műfaj. Egyetlen egy normális alkotás született már évek óta, az Amnesia. Ennyi. A többi "túlélő horror" meg egy vicc, hogy is lehetne valami borzongató egy arzenállal az ember kezében, ezek csak ijesztő játékok, nem horrorok. Nem a brutalitástól lesz valami horror, hanem a pszichológiától. Hol van már az, amikor csak egy kis fényképező gépe volt a játékosnak...Szóval nálam magas a léc, de hátha ez bejön, az alkotó-kiadó kombó legalábbis nem rossz.
4.
4.
mzsolt91
Úgy látszik Bethesda nem gondolja úgy hogy a túlélő horror műfaj már halott mint ahogy a Capcom. Remélem sikeres lesz és akkor Capcom is meggondolja magát a Rezivel kapcsolatban.
3.
3.
BloodyDeath
áááááááááááá ez nagyon tetszik..... Imádom a Shadow of the Damned-t egyszerüen zseniális ez a játék, de a Resident Evil-k is nagyon jó játékok.
2.
2.
cervezas90
Csinálhatnának akkor végre egy rendes Resit,mint az 1,2,3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...