Shinji Mikami túlélő-horrort készít a Bethesdának

A Resident Evil, a Devil May Cry és a Shadows of the Damned atyja ismét egy túlélő-horrort hegeszt, mely 2013-ban lát napvilágot a Bethesda jóvoltából. Az úriember saját, új stúdiója, a Tango Gameworks színeiben látott munkához, s bár kezdeti szakaszban járnak, fekszik neki a téma.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
#10: nem hosszú játék ! emlékeim szerint 4-5 óra alatt simán végiglehet vinni, viszont ha kupára vagy achiementre fogod játszani akkor jobb ha tudod hogy minden szinten külön külön végig kell vinni , tehát hiába viszed végig hardon , a normal és easy kupákat nem kapod meg , illetve nincs benne semmi extra semi ujrajátszhatóság ! viszont érdemes egyszer végigvinni mert egyébként a játék hangulata , sztorija , a beteg világa nagyon jó!
#10
Valaki megtudja nekem mondani hogy a Shadows of the Damned Milyen hosszú???? Ha például 1nap játszok vele 1.5 vagy 2 órát :D előre is köszi :D
#9
#5: félig meddig nem értek veled egyet ! mert attól még nem horror hogy egy fényképező gép volt nála, project zero amibe igy volt , szerintem gaygi volt ogy csak fotozni tudtál meg rohangálni ide oda , az nem horror volt inkább frusztráló, amugy meg ha tulélő horrort akarsz kevés fegyver arsenállal , akkor javaslom hogy játszd ugy a residentet végig mint én, legnehezebb fokozat alapfegyverekkel, lőszert is alig kapsz benne , vagy ott a dead space 1 legnehezebb fokozaton, ott se sok lőszert fogsz kapni,
#8
a mai horror játékoknak nincs is meg az igazi horror jellegük
várok már egy olyan horror játékot amiben megvan az akció is egy fokig és az igazi horror élmény
#7
De jó lenne , főleg hogy benne volt ebben a túlélő horrors témába . Hátha összedob egy resihez fogható klasszikust :) Hajrá
#5
Én már félek ezektől a túlélő horroroktól, az előző genben kihalt a műfaj. Egyetlen egy normális alkotás született már évek óta, az Amnesia. Ennyi. A többi "túlélő horror" meg egy vicc, hogy is lehetne valami borzongató egy arzenállal az ember kezében, ezek csak ijesztő játékok, nem horrorok. Nem a brutalitástól lesz valami horror, hanem a pszichológiától. Hol van már az, amikor csak egy kis fényképező gépe volt a játékosnak...Szóval nálam magas a léc, de hátha ez bejön, az alkotó-kiadó kombó legalábbis nem rossz.
#4
Úgy látszik Bethesda nem gondolja úgy hogy a túlélő horror műfaj már halott mint ahogy a Capcom. Remélem sikeres lesz és akkor Capcom is meggondolja magát a Rezivel kapcsolatban.
#3
áááááááááááá ez nagyon tetszik..... Imádom a Shadow of the Damned-t egyszerüen zseniális ez a játék, de a Resident Evil-k is nagyon jó játékok.
#2
Csinálhatnának akkor végre egy rendes Resit,mint az 1,2,3
#1
Jól hangzik