PES 2013 - az első részletek és kedvcsinálók

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 25.
  • Hír
Link másolása
A Pro Evolution Soccer 2013 ismét visszatér a gyökerekhez. S ezalatt nem azt értjük, hogy megint Cristiano Ronaldo arcával akarják eladni a játékot, hanem ismét megkapjuk a "tökéletes irányítást és szabadságot", mely a sorozat kezdeti szakaszára volt jellemző. Képeink és videónk is van.

A Konami tegnap hivatalosan is bemutatta a Pro Evolution Soccer idei darabját, mely idén ősszel lát napvilágot és visszatér a sorozat gyökereihez. Lehet, hogy a mi emlékeink űznek csúfos tréfát velünk, de úgy emlékszünk, hogy tavaly is pontosan ezt ígérte nekünk a kiadó. Majd meglátjuk.

A platformlista széles: PS3-on, Xbox 360-on, Nintendo Wii-n, PC-n, PlayStation 2-n, PSP-n és 3DS-en egyaránt meg fog jelenni. Éppen ezért kicsit meglepő, hogy a PS Vitás verzióról nem esett szó. Jon Murphy, az European Team PES vezetője elmondta, hogy ez egy izgalmas időszak arra, hogy részei legyünk a közösségnek, hiszen a PES 2013 új szintjét vezeti be a játszhatóságnak és behódol a sorozat kezdeti hitvallásának, a tökéletes irányításnak és szabadságnak. Súlyos szavak ezek.

A fejlesztői csapat friss arcokkal bővült, rengeteg kiváló ötletük van. Az ígéretek szerint a labdát teljes egészében irányíthatjuk és teljesen manuális passzokkal és lövésekkel operálhatunk. A passzok könnyedebbek lesznek, és a védők jelentősen lassíthatják a támadókat az R2+X gombokkal. A kapusok is nagyobb szabadságot és pontosságot kapnak. Új AI-rendszer dolgozik a játék alatt, mely a ProActive AI nevet kapta, mely egyesíti a kontrollt a realizmussal. Jó néhány képpel megspékelve a Konami kiadta a múlt heti teaser teljes változatát is. Ha szerelmes vagy Ronaldo-ba, most magadhoz nyúlhatsz.

24.
24.
shatterhand
#23: keresd a peshungary-t
vagy este megnézem a haver id-jét aki ott játszik és elkérem a jelszót

vagy próbáld megnézni a peshungary oldalt, hátha ott is van infó emberekről
23.
23.
cervezas90
kb 1 hónapja PES12 zök online, de még nem játszottam magyarokkal.Aki akar,küldhet invitet. PS IDm: cervezas90 ...... kösz
22.
22.
kopic
#21: Az olasz focit utálom! Igaz van egy pár jó csapat a Serie A-ban, de én szinte csak a Premier Leguet szoktam nézni, sztem az egyik legjobb.
21.
21.
Gamelord
#20: Mint olasz drukker, semleges leszek, mind a két csapattal szimpatizálok valamelyest.
20.
20.
kopic
#19: Ja tényleg bocsi:) Te kinek fogsz szurkolni ? Én a Chelseanek.
19.
19.
Gamelord
#17: Ha nagyon pontosak akarunk lenni akkor Bayern-Chelsea :) ,egyébként én is örülök.
18.
18.
shatterhand
#14: dettó
csak én az első PESnél már áttértem rá
az ISS se volt rossz, de az full árkád focis volt
17.
17.
kopic
#13: Hála a jó istennek!:) Chelsea-Bayern döntő YEAH!!!!
16.
16.
Yanez
#14: Én is pont igy vagyok vele!Igaz én már 96'-tól játszom a PES-t,akkor még International Superstar Soccer néven futott.De akkoriban a FIFA-t is játszottam egészen 2002-ig.Azóta csak demón fifázok,de nem fogott meg.
15.
15.
Hab
#13: Én majd akkor veszem meg ha végre egy német játékos virít a borítón.
14.
14.
TEEBEEX360
Én régen csak Fifás voltam, aztán egyszer csak kipróbáltam a Pes 4-et! Azóta csak a Pes. Nekem valahogy realisztikusabb az egész mint a Fifa! Életszerűbb. Persze ez az én véleményem. Várjuk ezt is.
13.
13.
Gamelord
Most hogy Ronaldo kihagyta a 11-est már nem veszem meg :)
10.
10.
Yanez
Az egyik játék,amit legjobban vártam,hogy Vitára is jöjjön.Erre nesze neked bazmeg!De azért még van rá remény.
9.
9.
shatterhand
Pes12 végre megint jó volt
A pes11 se volt rossz, csak ott túlzásba estek a lesszabállyal, de a pes12 rohadt jó volt!
Én haverral játszottam és legalább annyira élveztem mint kezdet kezdetén.
Egyedül a menü volt túlkomplikált, de minden más élethű volt és élvezetes.

Leszedtem a fifa12 demóját is, de pfff. A fifa az marad fifa, nem több:)))
8.
8.
Gamelord
#7: Ez a Fifáról csak, Pest nem vettem még.
7.
7.
Gamelord
#3: Itt akik a külső szemlélők, azok meg sem nézik a játékot meg az újításokat, csak megmondják, hogy ugyanaz mint tavaly. Eleve a 12-be bekerült egy teljesen új védekezési rendszer, teljesen új fizikai motor, precíziós labdavezetés, jobb intelligencia, tizenegyest nehezebb lőni, igazi sérülések, bíró megállíthatja a meccset és labdaejtés..........hát igen, valóban nincs újítás idén se :D
6.
6.
guest
VÁÁÁÁÁ, ALIG VÁROM MÁR EZT, hogy abbahagyják..... Minden évben kiadnak legalább 234 új focis játékot; van aki meg is veszi? NANEEEE...
5.
5.
szcsaba1994
Csak 1 dolgon kéne változtatni: A licenszeken. Hiába van BL, EL, ha a csapatok bajnokságainak nagy része nincs licenszelve.
4.
4.
keiji maeda
#1: teljesen szivemből szoltál !! én ezt már egy pár éve hajtogatom :)

#3
a dlc megoldás lenne , kiadnák a csapatfelálásokat átigazolásokat és kész
igen vannak változások a részek között de aniyra minimális hogy mocskosul nem éri meg szerintem azt a 10-12 ezer forintot , és a rengeteg bug-on meg alig javítanak , mindig csak új karaktermozgás meg élethűbb karakterek bla bla bla , a játékélményen kéne anyit javítani
3.
3.
SLi
#1: Szerinted mekkora felháborodás lenne, ha 3 évig nem lenn új focis játék?
2015-ben még a '12-es keretekkel meg mezekkel nem lenne túl nagy öröm, játszani.
Oké erre lehet mondani, hogy dlc-ként kiadhatnák, de minek ha így is brutál pénzt kaszálnak. Ez pedig azt jelenti, hogy a vásárlók elégedettek.
Egyébként meg egy külső szemlélővel szemben aki komolyan benne van az észre veszi a fejlesztéseket.
2.
2.
balint23h
#1: Mert az több pénzbe kerülne és még a bevétel is kisebb lenne. Bár érzem ez csak költői kérdés volt de hát amíg megveszik, megtehetik.
1.
1.
Dahaka18
Bla bla, minden évben beharangozzák , hogy ebben meg abban lesz jobb, aztán ugyan olyan az összes..Nagyon nem bírnak már mit kitalálni...Miért nem fejlesztik 2 vagy 3 évig aztán akkor lenne idejük komolyabban fejleszteni...Ugyanez érvényes a Fifára is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...