A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Az élen nyitott itthon az Xbox 360-as The Witcher 2: Assassins of Kings, s bár a játék PC-s változata eddig is a húsosfazék környékén maradt, a konzolos bővített kiadás megjelenése után azonnal az élre repült a cím. A dobogó második fokán a Kinect Star Wars áll, őt a Battlefield 3 követi.

A magyarok mindig is szerették a The Witchert, szépen szerepelt az első és a második rész PC-s változata, hogy a regényről már ne is beszéljünk. A rajongás az Xbox 360-as Enhanced Edition boltokba kerülésével ismét felerősödött, és míg az előző héten a The Witcher 2 a huszonkettedik helyen tanyázott, most kapásból az élre ugrott. Őt a Kinect Star Wars követi - úgy tűnik, a cím jótékonyan érezteti a hatását az eladások terén -, a bronzérmesünk pedig a Battlefield 3 lett.

A toplista további részén sok meglepetéssel nem találkozhatunk: a negyedik a World of Warcraft előfizetői kártya, utána a The Sims 3 jön (közben a Showtime hetedik, a Pets pedig kilencedik!), majd a maradék három pozíció a Call of Duty-szériáé: a Modern Warfare 3 a hatodik, a Black Ops a nyolcadik, a Modern Warfare 2 pedig a tizedik helyen végzett. A teljes listát itt olvashatjátok!

  1. The Witcher 2: Assassins of Kings
  2. Kinect Star Wars
  3. Battlefield 3
  4. World of Warcraft előfizetői kártya
  5. The Sims 3
  6. Call of Duty: Modern Warfare 3
  7. The Sims 3: Showtime
  8. Call of Duty: Black Ops
  9. The Sims 3: Pets
  10. Call of Duty: Modern Warfare 2
11 komment - szólj hozzá!