A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem leszünk túlzottan eleresztve játékmegjelenések szempontjából, de nem panaszkodhatunk: ha nagyon akarunk, fogunk találni olyan anyagot, amivel játszhatunk a napokban. Amúgy is itt a jó idő, tudjátok: legalább addig hagyjátok ott a gépet, amíg ki nem cipelitek a szabadba!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
Szerintem a platformok közé bekéne rakni az Onlivot meg a Gaikai-t is, de ez csak az én véleményem, hiszen ezekre a "platformokra" is jelenik meg bőven játék :)
#16
#5: Na igen, az egész jó game.
#15
Nexuiz bétát kipróbáltam, gyenge UT klón
#14
#11: A két játéknak annyi köze van egymáshoz, hogy ugyan abban az univerzumban játszódnak, nem folytatás készült. A "The Call of Cthulhu"-t, meg magát a Cthulhu mítoszt egy horroríró, H.P. Lovecraft találta ki még a 20-as, 30-cas években. Az ő művein alapszik a Dark Corners of the Earth (ami nekem is az egyik kedvencem) és majd ez is. Kíváncsi vagyok erre is, még nem is hallottam róla. Remélem jó lesz.
#13
#6: a gránátra lövés sem rossz!
#10
Terára várva :)
#9
Call of Cthulhu érdekesen nézki, sok akció játék mellet felüdülés.
#8
Sniper elite V2 all the way :D
#7
#3: nem csak pc fronton
#6
jaja Spnier elite rohadt jó lesz, múltkor a demoban tökön lóttem az embert és mutatta ahogy a golyói szétzúzódnak:DD
#5
#3: azért a sniper elite eléggé húzza
#4
Call of Cthulhu: The Wasted Land kipróbálás gyanús
#3
Call of Cthulhu nem gondoltam volna hogy kap folytatást (ha ez már a sokadik, akkor sry). Már a legelső sem tetszett. Ez a nexuiz meg valami ut szerűség. Elég gyenge ez a hét is pc fronton, de mérföldekkel jobb, mint az előzőek.
#2
Port Royale 3 ftw!