Itt a Sonic & Sega All-Stars Racing folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Igazak voltak a találgatások, valóban folytatást kap a Sonic & Sega All-Stars Racing. A játékban nem csak új karakterek, verdák és pályák várják a versenyzőket, a Transformed alcímet viselő anyagban a járgányunk vízi és légi üzemmódban is képes közlekedni az adott pályaszakasztól függően.

A Sonic & All-Stars Racing Transformed az év végén kerül boltokba, megjelenése PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, Vitára és 3DS-re várható. Aki nem játszott volna a viszonylag szépen szerepelt előddel, a versenyjáték lényege, hogy a Sega legismertebb játékhősei csaphatnak össze különféle tematikus pályákon, miközben Mario Kart-stílusban, fegyverekkel durrogtatják egymást fenéken.

A már ismert karakterek mellett új szereplőkre is számíthatunk természetesen, ezúttal már versenyezhetünk a Golden Axe törpéjével, Gilius Thunderheaddel és a Skies of Arcadia kalózával, Vyse járgányával, a pályák között pedig már biztosan lesz Jet Set Radio, Super Monkey Ball és Panzer Dragoon témájú is. Ahogy a cím sejteti, a játékmenet savát-borsát az adja, hogy a verdák az adott pályaszakasztól függően át tudnak alakulni, vízi és légi üzemmódban is képesek közlekedni.

A játékosokat a továbbfejlesztett multiplayer mód mellett immár "fair fegyverrendszer" várja, ami azt jelenti, hogy a versenyzők ezentúl minden támadást kivédhetnek majd, ha elég ügyesek, nem kell a szerencsében bízni, hogy a cél előtt hátulról kilőnek bennünket.

5.
5.
kese1992
Hát ez nagyon nagy :D nagyon pozitív hogy PC-s megjelenést kap :D de miért kell az év végéig váratni minket :((( sírok :D
4.
4.
p3ti
Lehet első részét be fogom pótolni boxra , teljesen ki maradt , és anno nagy mariokart fan voltam :) Jól néznek ki a képek , nekem tetszik
3.
3.
hakydakillah
1. dettó :-D

Nagyon jó kis játék volt, és már ki is szúrtam melyik lesz a kedvenc verdám - Crazy Taxi :-D
2.
2.
Jason Voorhees
1.
1.
Espio
Úristen, de vártam már! :D
Az első részt rongyosra játszottam.
Remélem, még nyáron kijön!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...