Élőszereplős Ghost Recon rövidfilm érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 2.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft egy élőszereplős rövidfilmmel kedveskedik csütörtökön a Ghost Recon: Future Soldier rajongóinak - ebből futott most be egy rövid teaser. Emellett lehullt a lepel a Ghost Recon Online Specialist karakteréről is, akit külön traileren is megtekinthettek.

A Ghost Recon Alpha névre keresztelt rövidfilmben a négy főszereplőt ismerhetjük meg. Nem is akármilyen nevek készítették a kedvcsinálót: a rendezést az Oscar-díjas Hervé de Crécy és François Alaux vállalta magára, míg a forgatókönyvért az Ember gyermekéért felelős Tim Sexton és Gregory Pruss felel. A fényképezést a District 9 operatőre, Trent Opaloch végezte. Szóval meg fogja érni az az egy órát, amit eltöltünk majd vele csütörtökön. Annál is inkább, hiszen kapunk érte egy titkos kódot, amely kinyit egy exkluzív fegyvert a Future Soldierben. Remek ajánlat! Itt a teaser:

A Ghost Recon Online sem marad karaktervideó nélkül, elvégre befutott a Specialist bemutatója. A figura az akkumulátorok és az elektromos kütyük között érzi magát igazán jól, ha pedig gond van, sörétessel oda tud pörkölni. A freemium cím júniusban landol PC-n.

6.
6.
simon 555
el tudnák viselni egy Ghost Recon filmet:D
van benne lehetőség szerintem.
5.
5.
The Lone Drow
Ez a rövidfilm nagyon tetszetős, a GRO-hoz ugyan van béta kódom, de nem tudom reedemelni. Pedig jó lenne vele játszani a GRFS PC-s megjelenéséig.
4.
4.
kicsilacs96
Remélem olyan jó lessz mint az Assassin's Creed Linage
3.
3.
KeXxX
Végig néznék egy ilyen Ghost Recon filmet :D
1.
1.
NoNametheOneandOnly
Film jó lesz! :D Szeretem az élőszereplős vidiket :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...