Egy lépéssel közelebb a LEGO Zeldához

Ilyen az, amikor valakinek van egy ötlete, sőt egy álma, és nem fél tenni annak megvalósulásának érdekében. Így LEGO Zelda elkészítésének lehetőségét már hivatalosan is megvizsgálja a LEGO, persze ez még nem jelenti azt, hogy lesz is a dologból valami.
  • Írta: InGen

Kommentek

#35
szerintem a lego semmihez nem illik ! undorító a hangulata szinkron nuku csak nyögések meg hümmögések , ez csak + pénzbeszedés ! számomra a lego még mindg az amit gyermekkoromban összerakosgattam minél kreativvaban , nemtudom valaki látta már közületek a tv-ben azt a lego rajzfilmet? istenem de szánalmas
#34
Nem tudom.....jó oké,hogy a Zeldák frankók meg minden.....de LEGO?????Meg hát szerintem a Nintendo nem fogja beadni a derekát....
#33
Mennyire gyerekjáték a Zelda? Én a SS-el játszok és kb. a játék negyedénél tartok. Nagyon sok dolgot internetről kellett néznem, mert nem tudtam, hogy kell megoldani az adott részt. Pedig 17 vagyok.

Amúgy értem, mire mondta, hogy nem lenne jó LEGO alap: Az összes lego játék parodizálja az eredetit, ezt pedig zeldával nem lehetne jól megcsinálni. De ettől függetlenül műanyag, építkezős játék simán lehetne belőle.
#32
Véleményem szerint a Zeldához nem igen illik a Lego. De most komolyan. Én inkább egy Lego Spyro-t vagy egy Lego Crash Bandicoot-ot fogadnék el. :):)
#31
jó lenne de nagyon sanszos
#30
#19: Kb annyira gyerekjáték a Zelda sorozat, mint a final fantasy!
De semmi esetre sem összehasonlítando a Crash-sel, mert az inkább gyerekjáték, meg amugy a zelda ocarina of time uralja a világ legjobb játéka címet, szerintem ebböl a Lego simán hasznot húzna!
Amugy meg látszik, hogy egy zelda játékkal sem játszottál, ha azt mondod rá hogy gyerekes!
#29
#28: De nem tudom mit értesz a komoly szó alatt. A Zelda 25 éves, milliónyi rajongótábora van, és alapvetően egy komoly játék.
#28
#27: értek én csak nem tudom rendesen elmondani mert a zelda nem olyan komoly játék mint a többi lego játék alapanyag amit el lehet vicceskedni lego ként és egy alapból nem komoly játékot nem hinném hogy sok értelme van annak ha vicesebbé ,szerencsétlenné tenni (a szereplőit)
#27
#25: Még így is hülyeség. Szerintem ne írj olyanról amihez nem értesz.
#26
#25: Jah, és idő közben eszembe jutott, hogy azért nem minden Lego játék platformfüggetlen, ugyanis csak Wii U -ra és 3DS-re érkező címként jelentették be a 2011-es E3-on a Lego City Storiest,
#25
#22: oké akkor úgy mondom hogy egyszerűbb játék a lényeg hogy nem olyan mint az eddigi lego star wars , lego indy meg a többi
#24
#19: Leírtad magad. Zelda mint gyerekjáték? Akár még egy gyerek is végigtudja vinni a legtöbb részét, csak neki úgy 10szer több lenne a játékidő, ami amúgy sem kevés. Alapvetően pedig....kimerem jelenteni hogy a gamekapocson lévő felhasználók legalább negyede pár óra után feladná, mert nem tudja hova tovább.
#23
Lego Silent Hillt a népnek!! :D
#22
#19: A Zelda nem gyerekjáték. Nem ResEvil, de nem hiszem,h 12 év alatt élvezetes lenne. Kb egy Tomb Raider szint.
De ennek ellenére épp egy gyerekjátékot érdemes Legosítani, szóval ebben nincs igazad. Vagy szerinted ki venné a Lego Silent Hill kollekciót?
Végül azért multiplatform minden Lego játék, mert az univerzumuk multiplatform. Nem azért, "mert Lego"!
#21
#15: én meg LEGO BF 3-at :D
#20
#7: mert minden lego multiplatform
#19
#3: egy gyerek játékot legová tenni értelmetlen régen játszottam még nintendon a zeldával és a mostaniakat is tudom annyi értelme van mint crashből legot csinálni vagy little big planetből és én nem nintendo ellen mondom hanem hogy egy amúgy is ilyen játékból nincs értelme legosítani
#18
Nah meg persze a video sem kismiska!!
#17
Végre egy izgalmas hír.
#16
#14: Nagyon remélem hogy nem lesz Lego Zelda és Lego Mario!!!
Ezzel a lépéssel ha megtennék,a Nintendo el is ásná magát a játékos társadalom előtt!!!!
Igaz, ez az én szerény véleményem :)
Az a baj a gémerekkel hogy mindent egyből lefikáznak, amikor halvány fogalmuk sincs egy bizonyos játékroll !!!
A Zeldát lehet szeretni, lehet nem szeretni, de egy biztos, hogy a videójáték történelem egyik legnagyobb alkotása!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA MÉG VALAMIRE KÍVÁNCSI VAGYOK HA MÁR A LEGNAGYOBB ALKOTÁSOKRÓL VAN SZÓ!!!!!
HÁNYAN TUDJÁTOK HOGY MI IS AZ A SHENMUE !!!!!!!!!! :)