Már javában készül a Killzone folytatása?

A Sony a jelek szerint már szorgalmasan dolgozik a legújabb Killzone marketingkampányán. Egy kiszivárgott forgatókönyv-részletből kiderül, hogy a Helghast erői nem bukta el teljesen, mi több, Aurarch Visari lánya mozgatja ezúttal a szálakat. Vajon igaz a pletyka?

A Siliconera magazin névtelen forrásának birtokába jutott a legújabb Killzone teaser trailerének szöveganyaga. A kedvcsinálóban a hírhedt, mára elbukott főgonosz, Aurarch Visari leánya kapja a főszerepet. Lássuk a monológot:

"Fiaim és leányaim. ma megtettük az első lépést a császári jövőben. Évek óta ez a nemzet az ellenségei árnyékában stagnál. A gazemberek, ezek az árulók elnyomták édesapám által lefektetett eszméket. Fajunk ellenségeit meg kell hígítani, kihasználva a kötelesség, az engedelmesség és a hűség szentháromságát. Ez a rendszer, ez a korrupt rendszer már feloszlik. Helyette a stabilitás és az erő korszaka jött el. Itt az ideje, hogy az ígéretünket valóra váltsuk és a megfelelő emberekkel visszatérve visszaállítsuk a szféra dominanciáját."

Minden jel arra utal, hogy a folytatásban egy nőnemű főellenségbe botluk, aki hűen képviseli apja fasiszta eszméit. Mi ez, ha nem egy Helghast propaganda beszéd?

Azt viszont nem tudni biztosan, hogy a PS Vitára érkező Killzone-ról, vagy egy újabb PS3-as epizódról van szó. Reméljük a Cambridge-i stúdió hamarosan tisztázza a helyzetet.

11 komment - szólj hozzá!