Kickstarterre gyúrnak a Carmageddon fejlesztői is

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 9.
  • Hír
Link másolása
Rajongói pénzre számít a Stainless is, annak érdekében, hogy megfelelően tudják finanszírozni a készülő Carmageddon: Reincarnationt. A tavaly bejelentett reboothoz további 400 ezer dollár szükséges ahhoz, hogy befejezzék a címet. Új képeink is vannak.

A Carmageddon: Reincarnationt tavaly jelentette be az eredeti részeket is fejlesztő Stainless. Az új rész a legelső rész hagyományait követi majd - a rajongók legnagyobb örömére. A vérgőzös autós címet tavaly jelentették be, s ha a Kickstarteren keresztül összegyűl további 400 ezer dollár rajongói pénzből, akkor biztosan napvilágot láthat a klasszikus új kivetülése.

Még 29 napig lehet adományozni, s eddig 40 ezer dollár gyűlt össze a nemes cél érdekében. Ha valamit mond neked a Carmageddon név, s szeretnél új epizódot, dobd meg a fejlesztőket némi apróval. Botrányjáték, vagy a zsenialitás csúcsa? Döntsétek el Ti magatok! Két új képünk egy fejlesztői eszmecserénk is van.

15.
15.
cast22
Szörnyű hogy egy ilyen múltú játékot, ami akkoriban kihagyhatatlan volt, így kell "felújítani" (ha ez annak nevezhető). Nem valami nagy a látványvilág, ezek szerint a játékélményen kívül ezen sem akarnak változtatni :S A másik meg: úgy kell össze "koldulni" 40 ezer dollárt??? - amennyit eddig mutattak a játékból úgy néz ki mintha ebből a pénzből akarnának neki kezdeni..
14.
14.
Quent1n
#2: Pontosan ez fogalmazódott meg bennem is. Remélhetőleg ez az adományozáson gondolkodók fejében is szöget üt. 400ezer dollár azért nem aprópénz amit nem lehet beletolni egy pénzügyi tervbe szvsz. 400.000 dollár "széles" lyuk nem nő csak úgy magától nemde? :D
13.
13.
Obiwan HUN
#7 Azért azt nem árt tudni a dologgal kapcsolatban, hogy amcsiban ezeket az adományokat leírhatod az adódból.
Így legalább tudja a mezei játékos hogy jó helyre került a pénze, olyan dologra ami számít neki és nem a kormány ba***a el egy újabb atombombára! :D
Ergo ez olyan pénz ami így is úgyis elvándorol tőle!
12.
12.
kharami
Jól jönne egy folytatás imádtam én is! Viszont nem értem ezt a kickstart ot! Rajongótól kapnak pénzt a fejlesztésre és mikor esetleg kész a játék, akkor meg megint pénzt kérnek érte mivel eladják és kellene a profit?! Nos most én ezt nem teljesen értem!
11.
11.
shooter1234
#10: mármint néhány játéknál meg tudták ezt valósítani, csak itt lehet gond lenne a jogokkal, meg miegymással
10.
10.
shooter1234
Nem tom hogy megy ez, de ha tudna egy-két egyszerű moderátorcsapatnak graf. motort cserélni, meg újratextúrázni, akkor ennyi idő alatt 2x is elkészülhetett volna 1 új carmageddon játék.
9.
9.
Alastor01
#8: Bocsi picit tévedtem..van dátum..valamikor 2013-ban
8.
8.
Alastor01
#4: azért tűnik gagyinak mert ha kronológiailag megnézed pl az előző képeket, azokon még f*sabb, szóval még jócskán kerül rá majd effect meg skin...megjelenési dátum meg nincs szóval valszeg még a felénél sincsenek a fiúk a gyárban..
7.
7.
Racsika
Igazából ez a kickstarter arra jó, hogy előbb eladják a játékot, mint hogy készen lenne (15 dollárért már megkapod, azért nem mondhatja senki, hogy az olyan nagy összeg), 100 dollárért 4-et kapsz, szóval akár össze lehet rá dobni a haverokkal. Szerintem nem rossz dolog. Mondjuk azért az vicces, hogy vannak emberek, akiknek van fölösleges 10000 dollárjuk egy ilyenre csak úgy odaadni. :D
5.
5.
Henry82
#4: Ja:))
De mit várhatnánk egy olyan címtől, amire úgy kell koldulni a pénzt a játékosoktól?!
4.
4.
Csoola
elég gagyinak tűnik a cucc, nem befejezni kellene még, hanem fejleszteni
3.
3.
xICEMANx
2.
2.
thernielle
Igen. Tutira nincs meg a pénz a fejlesztésre. Azért kezdték el, mert nincs rá pénz. Kezd ez a Kickstarter-téma egy kicsit átborulni a ló túloldalára szerintem. Nagyon szívesen adományozok egyébként pénzt adott esetben, de az ilyen olcsó átb*szást ne nyomják le a torkomon. Vagy az elején mondják meg, hogy "öcsém, nincs lóvé a fejlesztésre, kickstarter lesz". De a fejlesztés végső fázisában közölni, hogy fél misi kilóg a büdzséből azért elég ocsmány :)
1.
1.
BloodyDeath
Imádtam a Carmageddon-t. Nagyon beteg kis játék volt, és rengeteget játszottunk és hülyültünk anno a haverokkal.
Az utobbi időben az Armageddon Riders-l szoktam elütni. Igaz nem akkora duranás mint a régi Carmageddon-ok, de azért ez is meg teszi. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...