A vártnál jobb eredményekkel zárt az Activision

Megosztotta a nagyközönséggel a negyedéves pénzügyi eredményeit az Activison-Blizzard. Bobby Kotick csapata a várnál jobb teljesítményt mutatott fel, igaz a nyereség kevesebb, mint a tavalyi év azonos szakaszában. A Call of Duty 40 milliós felhasználói bázissal büszkélkedhet.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#22
#21: Ne ilyenkor szégyelld, hogy Magyar vagy! Nem mellesleg, nem minden játékos suttyó...
#20
Hab
#17: Nos nekem fleeten van 30 körüli fps, warzone-ra kb 5 percet kell várni.De tudom hogy úgyis addig vered a nyálad kicsit troll amíg tiéd nem lesz az utolsó szó. Legyen: egy rakás szar az swtor és nyár végén már ingyenes lesz.
A korral való dobálózás marha nagy hülyeség, mert elég kultúráltan fejtettem ki a véleményem és ha nem tűnt volna fel még csak elfogult sem vagyok. Ez a hülye önvizsgálat meg a mániád. Na én lezártam a vitát, bocs az off-ért.
#19
#17: És te azt honnan tudod hogy 14 éves ? -.- A profiljában az áll hogy 30 éves.
#18
#14: Hát már nem is vetélytársak, nagy szégyen lenne a bf3nak ha a cod8 szintjén lenne. Egyszerűen egyre igénytelenebb a cod, látszik rajta az üzletpolitikájuk: pénzpénzpénz. Koticktól is hányingert kapok (nem a kinézete miatt)
#16
#15: idézőjel lemaradt :S. Még mindig nincs szerkesztési gomb...
#15
#13: Találó a Tortanic elnevezés, annyi különbséggel, hogy nem a jéghegyet súrolva süllyedt el a hajó, hanem megvárta, míg a konkurencia a kikötőbe vontatott egyet és csak azután aták ki a "teljes gőzzel előre" parancsot. De legalább több túlélő tudott visszaúszni a szárazföldre.
Ez nálam a nap kommentje :D.
#13
#4: "Viszont nem értem hogy az emberek miért nem tudnak végre leszakadni erről a témáról."

Ó, ez elég egyszerű.

Adott egy MMO, ami a többszázmilliós költségvetésével simán a valaha készült legdrágább játékok közt van és megjelenésekor nagyjából egy Everquest-klón játékmenetét volt képes hozni, manapásg alapnak számító feature-ök hiányával, egy elég gyengus motorral, gyengus supporttal, mindezt még (az elavult játékmeneten elegánsan változtató) TERA és GW2 előtt sietve kiadva.

Az ilyen ne-hasonlítsuk-össze-a-wow-val-mer'-annak-volt-ideje-fejlődni "érveket" meg jó lenne elfelejteni, mert az a helyzet, hogy a nem a 2004-es WoW-val, hanem a 2012-essel kell megmérkőznie.

Igen, megjelenéskor többet kell nyújtania, ha bármilyen konkurenciát szeretne jelenteni, különben az egyszeri júzer megy vissza az ismerthez. Van, akinek nem elég a fénykard.

Találó a Tortanic elnevezés, annyi különbséggel, hogy nem a jéghegyet súrolva süllyedt el a hajó, hanem megvárta, míg a konkurencia a kikötőbe vontatott egyet és csak azután aták ki a "teljes gőzzel előre" parancsot. De legalább több túlélő tudott visszaúszni a szárazföldre.

Szal ja, elég nehéz nem röhögni.
#12
#6: Lennének is bajok ha a LOTRO-sok arcoskodnának, lévén, hogy még a legnagyobb jóindulattal nézve is szar... :D
#11
Hab
#9: Bármibe lefogadom hogy nem. Az Age of Conan, ami lényegesen kisebb előfizetői bázissal rendelkezett is kihúzta 2-3 évig a fizetős modellel.
#10
Hab
#8: Én a Tomb of Freedon Nadd-on vagyok, és nincs gond a populáicóval. A support valóban gyenge, a játék tényleg rosszul van optimalizálva. Szerencsére nálam jól megy, 100 fps meg minek neked? 30-40 fps-sel tökéletesen élvezhető egy játék... Olyan kurva sok bug nincs benne, PvP nem a legjobb de csak van 4 warzone amivel el lehet lenni, de mindig ez a legérzékenyebb része 1 játéknak. End content meg teljesen rendben van szerintem, az meg hogy hardcore arcok akik életük sincs, gyorsan kitolták, hát magukra vessenek. Instákban nem jobb a loot, nem tudom mirőlk beszélsz :D Szerinted már játékokban nem voltak bugok? Szted a WoW-ban nem volt a patch-eknek, javító patch-e? Dehogynem.
Szóval, nem kell szeretni ezt a játékot, nem is tökéletes, de jó és lesz még jobb is. Igazából tökmindegy mit mondok, ugyse lesz rád hatással, de le is szarom. A lényeg hogy én élvezem a játékot, és amíg így lesz maradok is.
Nem mellesleg én sok WoW-ost is hallok sírni hogy milyen szar lett ahhoz képest amilyen volt :D
#9
Na, mibe fogadjunk, hogy az SWTOR nyár végére ingyenes lesz? :D.
#7
Hab
#6: Nem tudom kis lány hogy kinek volt itt nagy arca, de hasonlítgassunk már össze a TOR-t egy olyan MMO-val ami már x éve kint van és folyamatosan fejlesztik,
Gőz erővel dolgoznak a TOR-on és szarnak semmiképp nem mondható. Amúgy látogass el a frostshock-ra és ott láthatod a nagy pofájú WoW-osokat is.
Önvizsgálatot meg végezz te, talán majd egyszer kinövöd ezeket a baromságaidat,
#5
Hab
#3: Milyen 3 millió? 1,7 volt, Szóval ez a 60 inkább 25-30%. Amúgy a mostani adat március végi előfizetők ami az ingyenes hónapot még nem tartalmazza. Valószínűleg kozmetikázott szám, ahogy a blizzard-é is. Kiváncsi vagyok te mennyit játszottál vele, vagy csak olyan ember vagy aki mindent elhisz amit leírnak. Patch tartalmakról se hazudtal.
Lehet hogy egyes szerverek kihaltak, de azok az emberek akik jól el vannak nem fognak írni a forumokra, jó hogy csak a sírást látod. Én tök jó szerón vagyok, igaz a kezdetekben nagy sorok voltak, de mára megérte.
#4
Hab
#1: Az ilyen hozzászólások csak olaj a tűzre. Mindenkinek az a jó ha több MMO van a piacon. SWTOR szépen muzsikál, én szeretem is, van benne potenciál. WoW is biztos jó de az engem nem vonz. Viszont nem értem hogy az emberek miért nem tudnak végre leszakadni erről a témáról.