FFVII: Advent Children Hivatalos Trailer

Link másolása

Gamespot - Final Fantasy. Ki ne hallotta volna már ezt a két szót? Ez a két szó egyet jelent mai napig a kalanddal, akcióval, remek történetekkel, különleges, de mégis emberi karakterekkel, különböző sorsokkal... no és a vérprofi CGI animációkkal!

Ezt persze nemcsak a nagy Final Fantasy mozifilmre értem, hanem a rendes játéksorozatban fellelhető animációkra is. Jómagam a VII. résztől csatlakoztam be ebbe a mesevilágba, aholis Cloud Strife kalandjait élhettük meg. Ebben a részben tűnt fel Sephiroth is, mint az aktuális fő rossz arc. Szerintem talán a sorozatnak ez volt a legjobbra sikeredett része, amiben lehet is valami, hisz mint tudjuk a Square-Enix épp a játék folytatásán dolgozik... de nem úgy, mint ahogy azt tette a X. Résznél (a folytatás az X-2 nevet viseli)! Nem játékot készít belőle, hanem egy egészestés animációs filmet, méghozzá Final Fantasy VII: Advent Children címmel.


Hogy ez az alkotás mennyire fogja beváltani a hozzá fűzött (itt jegyzem meg, hogy HATALMAS) reményeket, azt nem tudni. Csak drukkolni tudunk a készítőknek, hogy ne szaladjanak bele egy akkora bukóba, mint a nagy FF múvival! Hitünket azért táplálja ez a kis hivatalos trailer, amit mielőbb kapjatok le és nézzetek meg!


Final Fantasy VII: Advent Children Offical Trailer (quictime) 50 MB

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...