A TERA vezeti a hazai játékeladási toplistát

A TERA jött, látott és letarolta a hazai játékeladási toplistát, olyan neveket utasított a háta mögé, mint a Battlefield harmadik része vagy a World of Warcraft előrendelői kártya. Valószínűleg nem kell különösebben ragozni, hogy ez csak keveseknek sikerül, hiszen a többi dobogósnak szinte bérelt helye van a toplistán...

Nem mellesleg a TERA volt az egyetlen újonc a héten, így duplán vitt színfoltot a slágercímektől hemzsegő toplistába. Ahogy említettük, az MMORPG aranya után a Battlefield 3 és a World of Warcraft előfizetői kártya állhatott a dobogó többi fokára, utánuk a Star Wars: The Old Republic és a Battlefield: Bad Company 2 következik. Eléggé egyhangú az első ötös, nem igaz?

A legjobb tíz második részét a Kinect Star Wars vezeti fel, a hetedik és nyolcadik helyet egy-egy Call of Duty, a Modern Warfare 3 és a Black Ops zsebelte be. A kilencedik legutóbb a The Witcher második része lett, a listát pedig a Crysis 2 zárja. A tízes listát alant olvashatjátok, ezen az oldalon pedig a teljes felhozatal szemügyre vehető!

  1. TERA
  2. Battlefield 3
  3. World of Warcraft előfizetői kártya
  4. Star Wars: The Old Republic
  5. Battlefield: Bad Company 2
  6. Kinect Star Wars
  7. Call of Duty: Modern Warfare 3
  8. Call of Duty: Black Ops
  9. The Witcher 2: Assassins of Kings
  10. Crysis 2
33 komment - szólj hozzá!