Square Enix: FFVII-remake helyett új játékok

  • Írta: InGen
  • 2012. május 16.
  • Hír
Link másolása
Nem csak a Final Fantasy-rajongók, de valószínűleg minden igazi játékfanatikus azt várja már lassan a Square Enixtől, hogy készítsék a legjobb Final Fantasy, a VII remake-jét. A cég azonban ezt egyelőre elutasítja, inkább új játékok fejlesztésére fordítanák a kapacitásukat.

Tetsuya Nomura, a karaktertervezőből a Final Fantasy rendezőjévé előlépett úriember mondta el a Famitsu különszámában, hogy jelenleg egy FFVII remake nem foglalkoztatja annyira a céget, mint más lehetséges játékok. Inkább olyan új élményekre szeretnének fókuszálni, amik felérhetnek a nagy elődhöz.


Sokak szerint Hironobu Sakaguchi távozása óta nincs megfelelő pályán a Final Fantasy, Nomura pedig teljes erővel a Final Fantasy Versus XIII-on dolgozik, amiről, nos, nem tudunk az ég világon semmit. A mellette készülő további részekkel kapcsolatban azonban Nomura arra kérte a rajongókat, bízzanak a sorozat új prófétájában, hiszen Yoshinori Kitase szerinte remek munkát végez.

10.
10.
AzRaeL
A Versus XIII jöhetne már :)
Durván FF XII-és Crisis Core FF VII be ütése van,és ez még üthet is :D
Na meg elméletileg készül az FF X remake,aminél jobb lenne az FF VII,de ezt sem ellenzem,mert nem volt rossz rész a X-es sőt el nyerte a tetszésemet ;)
Remélem megérem azt a kort,amikor be jelentik az FF VII remake-et :)
8.
8.
Sun9us
Nekem a XII-is tetszett.
A japánok, meg megint nem azt csinálják, amit a rajongók akarnak, hanem még mindig azt hiszik, hogy ők tudják jobban, mi is kell a népnek.
Én buktát jósolnék...
7.
7.
Andy Lightning
Hajrá Square Enix! :) Amúgy Sakaguchi hiányzása tényleg nagyon meglátszik...
6.
6.
azureknight0715
Na ja az utolsó igazán jó final fantasy játék az a X volt. Amúgy engem már az első trailer után jobban érdekelt a versus mint a sima XIII. Abban valamit látok amit nem tudok elmagyarázni. Remélem hogy most mindent beleadnak ebbe a versusba és visszaszerzik vele a hírnevüket mert az most nagyon rájuk férne.
5.
5.
Gearssj2
Final Fantasy Type-0 kell angolul!
Utána jöhet minden :D
4.
4.
taihell
Személy szerint a 10 volt az utolsó amit még FF-nek lehetett nevezni. Azóta nagyon gyatra felhozatalt csináltak ezen a téren :/
3.
3.
NinjaNorb
Én a versusra lennék már kíváncsi abban még látok valami esélyt ...
2.
2.
ArrowCross
Nekem tök mind1 hogy FFVII-remake vagy nem csak jó legyen.
1.
1.
Hangya5
off, de kicsit látszik hogy mennyire diablozik mindenki a szerkesztőségből, azóta kicsit ritkábban jönnek hírek :P :D nekem csak jövő hónapban jön a fizum amiből megtom venni addig sajna csak nyálcsorgatok amíg az összes spanom már felhúz egy jó karit.........
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...