Csúszik a South Park szerepjáték

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 16.
  • Csúszás
Link másolása
Idén már nem jelenik meg a South Park: The Stick of Truth, a THQ a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentésében rántotta le a leplet a nem túl örvendetes hírről. Bár az évszám változik, az ígéretek szerint legfeljebb néhány hónapos késésről van szó, az év elején már játszhatunk az anyaggal.

A THQ-nak nem megy túl fényesen újabban, várható volt, hogy az éves pénzügyi jelentés kiadása után kibújik a szög a zsákból, és fény derül majd egy-két áldozatra, akik megsínylik a nem túl szerencsés eredményeket. Az egyik közülük a South Park szerepjáték lesz, amit mi speciel különösen sajnálunk.

Na persze, a probléma nem olyan nagy, a játék készül továbbra is, de a megjelenése csúszni fog, 2012 második fele helyett csak 2013 első negyedévében kerülhet boltokba - ez azt jelenti, hogy valamikor január és március között várhatjuk a premiert. A késés okára nem derült fény, a csúszásban közrejátszhatott a fejlesztési ütemtervtől való esetleges eltérés, a fejlesztő Obsidian pletykált nehézségei, de a sűrű év végi szezon is.

8.
8.
#7: Most komolyan, ha kedveled a sorozatot (állításod szerint) akkor miért írsz ekkora ökörséget ? :D Vagy nem is kedveled, csak oda kellett biggyeszteni, hogy ne ugorjanak neked, hogy úgy ítélkezel, hogy azt sem tudod miről beszélsz. Én a hozzászólásod alapján az utóbbira tippelnék. :(((

Amúgy én is attól tartok, hogy szar lesz a játék, de ezt teljesen másra alapoznám, mert alapanyag az van bőven amiből lehetne meríteni egy nagyon jó játék erejéig ! Egy FGO szerű játéknak sokkal jobban örültem volna, ugyanúgy működőkepés lenne a dolog, mint az, vagy még jobban is, de az már nagyon pofátlan lenyúlás lett volna. :D
7.
7.
King Ragnar
Kedvelem a sorozatot... úgy ahogy. (Family Guy-hoz azért nem ér fel)

Viszont azt nem értem, hogy miért kell belőle játékot csinálni. Ez nem jó alapanyag ahhoz...

Most komolyan: Ki az a debil aki ezzel fog játszani, amikor kint vannak sokkal jobb játékok. Ez lószar... már látom a képek alapján, hogy max a 12 éves hülyegyerek Ödönkét kötné le. Gáz.
6.
6.
markoci555
Jővőre?Az rohadt sok idő
5.
5.
goblinfing
Nem fogok sírni ha késik
2.
2.
greenmelon
#1: Ide ez már önmagában is elég. :)
1.
1.
Tocy
Hm, csak én vagyok hülye, vagy tényleg mindenhol csak azzal a fícsörrel tudtak előrukkolni eddig a fejlesztők, hogy "fú, South Parkban lehet majd kavarni"?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...