Next-gen MMO-n dolgozik a Lionhead

Legalábbis valószínűleg. És nem is teljesen MMO-n, csak valami olyasmin. Tudom, ez így kissé bizonytalanul hangzik, de a LinkedInen megjelent álláshirdetések viszonylag jól körülírják, mire számíthatunk a Lionhead következő generációra készülő anyagától.

A Lionhead egyelőre nem jelentett be semmit hivatalosan, de a Superannuation kiszúrt egy álláshirdetést a LinkedIn oldalon, mely szerint a stúdió már a következő generációra fejleszt egy szerepjátékot, mely egészen új módszerrel olvasztja majd össze az egyjátékos, multiplayer és kooperatív elemeket.


A hirdetés szerint egy teljesen új, MMO-hoz hasonló címről van szó, ami "radikálisan új szemlélettel" köti össze és teszi teljessé az egyjátékos és többjátékos élményeket. Ezen kívül azt is olvashattuk, hogy a kampány során számos lehetőségünk és fejlődési útvonalunk lehet, mely közben MMO-szerűen lehetnek hatással ránk a többi játékosok.

A 150 főt is meghaladó csapatba keresnek olyan multiplayer level designert, aki dolgozott már korábban legalább 4-fős kooperatív játékon.

Úgy néz ki, a Lionheadből Peter Molyenux távozása után sem veszett ki a talán túl bátor és nagyratörő újító szellem.

9 komment - szólj hozzá!