Jöhet a generáció utolsó Dragon Ball Z-játéka

  • Írta: InGen
  • 2012. május 18.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis, valószínűleg utolsó. Egy japán magazinból, több forráson keresztül jutott el hozzánk a hír, mely szerint jelenleg a Namco Bandai a Dragon Ball verekedős játékok legnagyobb és legjobb változatán dolgozik. Szükség is lesz a javításra az Ultimate Tenkaichi után.

Az Adriasing hozta a hírt, mely szerint egy japán lapban megjelentek az első tapasztalatok a Dragon Ball Z verekedős anyagok "ultimate" részével kapcsolatban. Ez a Sparking Omega névre hallgat, nyugaton azonban feltehetően a Tenkaichi Budokai következő részeként fog kijönni.


Az információk egyelőre haloványak: az biztos, hogy a Tenkaichi-sorozatban ez a rész tartalmazza majd a legtöbb választható karaktert, és az is biztos, hogy PS3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg. Ezen kívül azt is tudni, hogy a fejlesztők idén telet lőtték be megjelenési dátumnak.

Nos, a katasztrofális Ultimate Tenkaichi után csak reménykedhetünk, hogy a készítők visszatérnek kicsit a gyökerekhez.

24.
24.
Neptunusz
A YouTube-on találtam pár videót amik szerint még sem lesz Sparking Omega :( Remélem nincs igazuk.
23.
23.
thelegendary
amúgy ennyire belőtték már a köv generáció, hogy utolsóként titulálják a címben? :P nem korai?
22.
22.
keiji maeda
#21: tudom meg is van ! de az gyenge próbálkozás volt , szinte minden hiányzott belőle ami dragonball ! pl : nagycselek , rendes story mód , kristálygömbök , nagytorna , csak sima egymás elleni lett a burst limit sajnos kevés karakterrel , nem akarok én anyi karaktert mint a gagyi tenkaichi-ba rengeteg felesleges karakter van bennűk meg külön számolja az átváltozást is karakternek cöhh... , én egy normális budokai vagy burst limit stílust képviselő játékot szeretnék dragonball dragon ball Z karakterekkel, Gt-sek nem fontosak :) legalább anyi újrajátszhatósággal mint a dragon ball budokai 3 ( egyébként minap vettem elő a ps2-t a budokai 3-t és nekikezdtem mindent előről :D )
21.
21.
thelegendary
#20: az volt 2008 ban a Burst Limit.
20.
20.
keiji maeda
#19: vagy csinálnának abban a stílusban 1 új részt :) nekem nagyon hiányzik az a fajta dragon ball :(
19.
19.
Gt17
Jó lenne,ha a budokai 3-t HD ba kiadnák,mint a devil may cry-t.
18.
18.
thelegendary
remélem elfeledtetik a 2009-11 es rémálmokat.... raging blast, UT...
könyörgöm csak ne csesszék el... anno a Burst limit miatt vettem PS3 at. Követelem a méltó db adaptációt, ha csak fele arányban hajaz a Tenkaichi 3 ra, már megéri....
16.
16.
Dreadlox
amugy jó lesz egy kis dbz az embereknek, mert ez olyan dolog amibe sok a potencia, kérdés hogy adják elő....pl ott a db online, jó kis játék, csak nem élvezed annyira mint egy bt 3at....és ha legaláb olyan lesz ez a rész mint a bt3 akkor lesz garantált eladás és termelés!
14.
14.
voldi
#12: Most miért kellett fikázni, hogy elírtam valamit? ?
De jó te kezdted! Nem DB kinect, hanem Dragon ball z kinect! rövidítve meg akkor dbz kinect.

Na, akkor én itt be is fejezném, mert nem azért vagyok fent ezen az oldalon, hogy elkezdjek kötekedni, meg ilyenek.
Nyújtom a kezemet, arra, hogy ezt ne folytassuk.
A lényeg, hogy ha szereted a dbz akkor várod majd ezt a játékot.

13.
13.
caleb007
A Budokai Tenkaichi 3-mat nehéz lenne überelni a grafikán kívül. A választható karaktereket szerintem ahhoz képest már nincs értelme bővíteni, így is voltak olyanok benne, akikre nem is emlékeztem. (főleg az alap dragon ball sorozatból) Szerintem annak a játéknak annyi hibája volt, hogy menet közben nem lehetett fúzionálni. Esetleg néhány QTE jelenetet lehetne rakni bele, meg néhány új kombót, egy kis grafikai tupír és kész is.
Bocs már, ha kicsit zavarosan írok, van bennem egy liter házibor. :D
12.
12.
n_csacsi
#11: az tenkaichi nem technikai...előbb nézz utána, mielőtt leírsz vmi számodra is ismeretlen szót...

másrészt...a címpihentetés a legmegfelelőbb ötlet...a kinect-el sokan ellesznek majd, ott kedvükre püfölhetik Dermesztőt és a többieket...biztos, hogy már sok emberben érlődött már főleg a kinect megjelenése óta, hogy "jajj, de jó lenne, ha megjelenne egy kinect-es DB" -->tessék,kérésük meghallgattatott, hamarosan jön a DB kinect...
11.
11.
voldi
A francos jó égnek kell most basztatni a dbzt! ! ! ! !
Akinek nem tetszik, nem tetszik! nem kell lenézni.
Jinbobo hány éves vagy, hogy nyugdíjasnak mondod a goku-t?
A dbz játékok ps2-ben éklték a fénykorukat, de ps3 és xbox 360 is megvan a fényeségük, csak az ultimate technikai volt a baklövés.
Bezeg az assasin creedel nem vagytok így, amit szintén évente adnak ki, és mindig finomítják! Ennyi a nagy trükk, mondjuk az assasin creed kiadták, majd egyévre rá kiadták a második részt, annyi a trükk, hogy berakták az egyet, és finomították, majd a következő, és így tovább....
Futoszalag öreg!
A BDZ technikai 3 is így volt, a harmadik rész volt a tökéletes, mert az 3 éves fejlesztések felelt meg.
7.
7.
Jinbobo
nem kéne már erőltetni ezt a dragonball játékot, Songoku már rég nyugdíjas...
6.
6.
mohaneji
a tenkaichi 3 remake-jét kibírnám tényleg mindent pontosan ugyanúgy csak az ps3/x360 grafikával....Dragon ballon nőttem fel mai napig nézem az újgenerációs dbz játékok hangulatosak szépek de 15perc alatt megunhatóak és a semmi kreatív fejlesztés semmi építő jellegű ötlet....a tenkaichi3 a csúcspont. Nem hiszem h pozitívan fogok csalódni az új játékban. Pihentetném a címet 1 kicsit vagy odaadnám más csapatnak Namco Bandai-n belül vérfrissítés soha nem árt.
3.
3.
voldi
Istenem, de jó lenne egy budokai technikai 4 bár a raging blast a budokai technikai 3 folytatása, de akkor is! Megcsinálhatnák már az ssj4 az újgenerációs grafikával!
:D
1.
1.
Gaboo77
Hát ha ilyen szögletes lesz egy Dragon Ball akkor grafikailag is visszatérnek a gyökerekhez....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...