Az élen nyitott itthon a Diablo III

Valószínűleg egy percig sem gondolta senki, hogy a Diablo III nem arat fényes sikert itthon, a játék jött, látott és tarolt, azonnal a játékeladási toplista élén nyitott, miközben a múltkori első helyezettünk, a TERA egy huszárvágással sereghajtóvá vált. Ő zúgott a legnagyobbat a héten.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#30
Én azért kiváncsi vagyok, hogy a GameKapocs csapat, mit gondol a Diablo 3. részéről, mi tetszik nekik benne, mi nem tetszik nekik benne, meg ugy kompletten, hogy mit gondolnak róla..
#29
Törölt felhasználó
#27: Ugyan már, a ME3 10 pontja után van ennek jelentősége ? :DDD
#28
#27: ezt akartam énis kérdezni
#27
Diablo III teszt mikor lesz???
#26
#21: Nem,az a hardcore.Vagyis megcsinálhatod a karakteredet úgy,hogy ha 1x meghal akkor ennyi volt.De nehézségi szinttől független.
#25
Egyértelmű.Enyém is köztük van :D
#24
#22: Áh, értem :D.
#23
#17: Tudom, nekem is wizzard :D
#22
InGenModerátor
#21: Az a hardcore :)
#21
Én is hozzájárultam ehhez :D. Amúgy csak annyit szeretnék kérdezni (mivel kisebb hírzárlatot követtem el magam ellen ezzel a játékkal kapcsolatban), hogy a készítők végül berakták azt, hogy Inferno-n ha meghalsz akkor törlődik a karaktered? Mármint nem törlődik, csak nem játszhatsz vele, nem engedi visszatölteni a mentést. Ezt még valamikor pár hónapja olvastam itt a Gk-n, és érdekelne, hogy ez tényleg be került e vagy sem?
#20
#18: Így van.
#19
#16: Csupán 8 ezer példánnyal adtak el belőle többet. És így nem nyomta le a MP3 csúnyán. -.-
#18
InGenModerátor
#16: Az a csúnyán az kemény 8000 ezer darab volt. Ami ebben a kategóriában gyakorlatilag célfotó...
#14
#12: Szerintem tökéletesen megéri az árát, ha azt nézed hogy ehhez nem lesznek DLC-k, magát a játékot kapod kézhez egyből nem csak egy darabkáját. Amit meg be akarnak rakni azt meg patch formájában megkapod.
#13
#12: ezért a játék élményért felejtsd el h sok...
#12
én is megvettem volna a diablo 3-at de 15000 sok érte
#11
az MW2 még kinek kell egyáltalán? :D kár hogy PS3 exkluzívot nem lehet ott látni :S