Megérkezett a 007 Legends első trailere

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 21.
  • Videó
Link másolása
A Skyfall új előzetesével együtt debütált a szintén idén érkező James Bond-játék első trailere is. A gameplay anyagokat bőségesen adagoló videóban a Moonraker nevű klasszikus küldetés mutatkozik be, emellett fény derül a végleges megjelenési dátumra is. Rajongók, ne hagyjátok ki!

Idén ősszel kerül mozikba az új James Bond-film Skyfall (Égszakadás) címmel, és az Activision természetesen nem szalasztja el a lehetőséget, hogy játékkal lovagolja meg a hisztériát. A kiadó viszont nem szimpla adaptációval készül, az első mozifilm debütjének ötvenedik évfordulójának alkalmából összefoglalót hegeszt 007 Legends címmel.

Az anyagot az új GoldenEye-t is tető alá hozó Eurocom fejleszti PS3-ra és Xbox 360-ra, a program hat klasszikus 007-es film történéseiből szemezget majd. A játékból a megjelenésig hat küldetést lepleznek le, az első kedvcsináló a Skyfall új trailerével együtt debütált: az új videóban a Roger Moore főszereplésével készült, 1979-es Moonraker (Holdkelte) jelenetei láthatók.

A trailerből kiderül: a 007 Legends október 16-án jelenik meg az Egyesült Államokban, ez vélhetően azt jelenti, hogy nálunk október 19-én teszi tiszteletét a játék.

12.
12.
xICEMANx
A filmet jobban várom :D
11.
11.
The Lone Drow
#3: Hú, az egy nagyon jó játék volt, annak idején agyon nyüstöltem :D. Derengett eddig is valami, de a címét elfelejtettem, majd utána nézek psn-en:D
8.
8.
Neo1989
#7: Hát akkor igen de majd kiderül :)
7.
7.
Macifasz
#6: Hát, az is lehet, hogy mindegyik küldi lesz egy jó, 2-3, esetleg 4 óra. És akkor már elég jól hangzik, nem? :-D
6.
6.
Neo1989
Ha csak 6 küldi van benne akkor ez nem lesz hosszú kampány .
5.
5.
crytek
007 Reloaded is ott volt a szeren ez is jónak ígérkezik.
4.
4.
giga321
Nem kicsit moziba nézős.
3.
3.
Daniee
Szerintem a legutolsó igazán jó Bond játék a PS2 exkluzív Everything or nothing volt, azt a játékot nagyon visszasírom :)
2.
2.
DON GONDOCS
Itt volt az ideje egy JB játéknak. Csak legyen benne egy kis közelharc is, nameg lopakodás, vezetés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...