Elrajtolt a Ghost Recon Commander

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Már játszható a Ghost Recon facebookos kivetülése, ami a Ghost Recon Commander címet kapta. A játékon John Romero új cége dolgozott, a fejlesztők ígérete szerint végre kaptunk egy programot a közösségi hálózatra, amit hardcore gamerek is játszhatnak. Így legyen!

A Ghost Recon Commander a Ubisoft legújabb próbálkozása a Facebook meghódítására, a kiadó annak idején házon belül, az Assassin's Creeddel kezdte el tesztelni a közösségi hálózat által nyújtott platformot, most pedig a Ghost Recon: Future Soldier megjelenése előtt kiadta a taktikai akciójáték facebookos változatát, amit ingyenesen játszhatnak a játékosok.

A John Romero és a Brenda Brathwaite által alapított Loot Drop játékának személyében a marketinghablaty szerint olyan stratégiai élményt kaptunk, ami minden más Facebookra megjelent címet kenterbe ver - erről mi magunk ezen a linken győződhetünk meg, kedvcsinálóként pedig érdemes megnézni a játék trailerét.

Ha nem tudsz várni a Future Soldier pénteki megjelenésére, vagy éppen két vizsga, érettségi vagy doga között rövid kikapcsolódásra vágysz, a Ghost Recon Commanderrel jó lóra tehetsz - a tapasztalatokat várjuk a kommentekben!

10.
10.
kese1992
szerintem egész jó, viszont bármekkora is az "erőművem" (nem éppen az de nem lehetne gond) eléggé szaggatós a dolog... :) 3 percig kattingattam mire lerakta a kórházat... :)
9.
9.
hedzsooo
Jujj. Ez nekem sem jott be...
8.
8.
HardCoreGamR
"Finally a gamers game on facebook" Hogy mi van? Ez?
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120213055636/uncyclopedia/images/5/52/Double-facepalm.jpg
7.
7.
Clayman
Kipróbáltam... Hát elvett egy giga ramot simán, szó nélkül :D
5.
5.
TJJJ
Szőke csaj jó benne.
2.
2.
gucho
kíváncsi vagyok hány hardcore gamer játszik a facebook-on?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...