E3 2012: Castlevania: Mirror of Fate bejelentés?

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 22.
  • Pletyka
Link másolása
Egyelőre még nem tisztázott, hogy a Castlevania milyen formában térhet vissza, ami érthető is, hiszen egyelőre pletykaként tekinthetünk arra, hogy mi rejtőzik a Konami által levédetett Mirror of Fate domainnév mögött. Egyes források szerint egy 3DS-re érkező 2D-s mellékágat takar.

A holland N1ntendo magazin szellőztette meg, hogy egy új Castlevania játékkal készül a Konami az idei E3-ra, mely Nintendo 3DS-en láthat napvilágot, valamikor a jövőben. Bár a posztot azóta töröltette a kiadó - vagy azért mert igaza van a kollégáknak, vagy azért mert pontatlanok. Egy újabb, oldalnézetes, klasszikus hagyományokon nyugvó Castlevania nagyon is elképzelhető, melyet az előző, nagygépes kivetülést nyélbe ütő spanyol MercurySteam készítene. 

Persze könnyen lehet, hogy a Mirror of Fate a régóta várt Lords of Shadow közvetlen folytatását takarja, nem pedig egy 2D-s mellékágat. Június közepén már okosabbak leszünk.

11.
11.
p3ti
#8: Rajta vagyok a témán :)
8.
8.
drakecsaj
#6: Akkor bizony ess neki szépen, érdemes végigjátszani :)
7.
7.
oliveer
#6: Ki ne hagyd , leírhatattlan nagy játék !!!
6.
6.
p3ti
Sajna még az első részt sem pörgettem ki boxon :( Már ősidők óta végig akarom játszani , főleg mióta tudom hogy kojima dolgozott rajta
5.
5.
daenath
#4: Hat ha 3DS-re jon egy 2D classic Castlevania resz, akkor buksitores lesz mert be kell szervaljak egy masinat ;) A Castlevania a kedvenc sorozatom,
4.
4.
Kumite
Azóta van már olyan pletyka is, hogy Wii U és 3DS rész is jön egyszerre, valamilyen összedolgozási jósággal.
Wii U : Castlevania: Lords of Shadow 2
3DS : Castlevania: Mirror of Faith/Fate
3.
3.
Gamelord
2.
2.
Gamelord
Te jó, ég de jó lenne.
1.
1.
Yanez
Jó lenne,ha a Lords of Shadow folytatást kapnánk!Többen járnának jól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...