E3 2012: Jöhet a Castlevania: Lords of Shadow 2 is

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 23.
  • Pletyka
Link másolása
Új információk láttak napvilágot a tegnap már kivesézett Castlevania: Mirror of Fate-tel kapcsolatban, egyúttal ma már a Castlevania: Lords of Shadow 2 készültéről is szólnak a pletykák. Nagyon úgy fest, hogy az E3-on duplán tér vissza a Konami klasszikus sorozata. Örülünk?

Tegnap már foglalkoztunk egy rövid hír erejéig a Castlevania: Mirror of Fate-tel, ami a találgatások szerint a sorozat 3DS-exkluzív, 2D-s játékmenetet ígérő mellékága lehet. Mára újabb információk érkeztek a játékról, egyúttal a Lords of Shadow folytatását is szóba hozták az internet jól értesült informátorai.

A legújabb infókat az a Paul Gale szállította, aki a PlayStation All-Stars létezését is megszellőztette, tehát lehet rálátása a dolgokra. A kolléga úgy tudja, a Mirror of Fate másfél éve készül a Nintendo kézikonzoljára, a játékban kétfős kooperatív mód várja a rajongókat, akik a kütyü kameráival is bűvészkedhetnek: míg a hátsó kamera a fejtörők megoldásához nyújt segítséget, addig az elülső szerkezet tükörként (Mirror of Fate?) szolgál majd.

A játékból korábban Wii U-verzió is készült, ez hasonló felépítésű lett volna, mint a 3DS-es anyag, csak éppen az alsó képernyő szerepét itt a spéci kontroller, a felső kijelzőét pedig a tévé töltötte be.

Persze nem is a lényeg: Gale utóbb elmondta, hogy a Wii U-verzió fejlesztését végül leállították, a Konami inkább a biztos opció mellett döntött, és a Mirror of Fate-tel összeköttetésben lévő Castlevania: Lords of Shadow 2-nek készít egy átiratot a platformra. Az ígéretek szerint a Lords of Shadow folytatása Wii U-n kívül PS3-ra, Xbox 360-ra és Vitára érkezik, a fejlesztést a MercurySteam végzi, és a premier az E3-on várható.

15.
15.
keiji maeda
ki kéne platinumozni megint ......
14.
14.
Ecetes sajt
#11: Ha elakadsz, akkor ajánlom, hogy nézd meg azt a részt a jutubon. Ha jól tudom, 10 perces videókra van bontva az egész végigjátszás. Végső esetben én is csaltam 1-2 alkalommal :)
12.
12.
BloodyDeath
Szetintem is hatalmas volt az első része. Minden pillanatát imádtam. Epekedve várom a következő részt.
11.
11.
metercsiken
Nemrég szereztem be az első részt,és nagyon tetszik!
Csak sajnos elakadtam benne, és sehogy sem tudok tovább jutni! : (

De ettől még persze én is várom a folytatást! : )
10.
10.
Raam989
Epekedve várom a LoS folytatását. Szemét dolog volt a fejlesztőktől, hogy úgy zárták le a történetet, ahogyan azt tették...
9.
9.
reas_02
Nekem is a kedvenc játékom : D hihetetlen jó az egész... örülök hogy többen is hasonló véleményen vannak.. mondjuk nem meglepő: ) NAGYON váááárjuk!!!
7.
7.
vuliem
Nagyon baba! Imádtam az első részt, remélem ez is legalább annyira különleges lesz.
5.
5.
xICEMANx
Hát jöhetne mert az elsőt is imádtam.
4.
4.
galbalazs87
Már hogy a manóba ne örülnénk! Ez eddig kb. a legjobb E3-as hír. Az első rész minden egyes percét imádtam. :)
2.
2.
gucho
kedvenc játékom a mai napig, többször kijátszottam és még fogom is...
1.
1.
mocs4k
A boldogságtól ordítani tudnék : )
Én a C:LoS miatt vettem xboxot : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...