Új motorral jön a Yakuza 5 - az első képek

A Sega korábbi ígéreteihez híven formálisan is bemutatta a Yakuza számozott ötödik részét, napvilágot láttak az első információk, és néhány screenshot is ütötte a markunkat. A probléma csupán annyi, hogy a játék megjelenésére rengeteget kell várni, a japánok is csak az év végétől tolhatják majd.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
jó lenne ha már legalább egy biciklire fel lehetne szállni :) meg el lehetne kerülni hogy ne minden sarkon kötnéntek az emberbe huligánok vagy másik banda tagjai
#7
#1: Mivel nincs is benne Angol szinkron , csak angol felirat .
#6
"...Tatsuo Shinada mellett Kiryu örökbe fogadott lányával, Harukával is játszhatunk majd, igaz, arra már nem derült fény, hogy a kislány miként kerül a képbe játékmenet szempontjából."

Biztos csúnya bácsik üldözik majd egy kis szórakozás reményében.
Kész, kiismerve az átlagos japán fantázia...
#5
Eddig egy yakuza játékkal nem játszottam de úgy látszik be kell pótolni a 3 vagy a 4-et.A yakuza Dead Soul az nem tetszik arra ott a Resident Evil.
#4
Én az első részével játszottam csak, de az nagyon tetszett. Nem rajongok az ilyen verekedős, maffiozós játékokért de ez tényleg jó. Sajnos a többi részét nem volt lehetőségem kipróbálni, de mostani a képek alapján nagyon jónak igérkezik és ha kicsi is rá az esély lehet be kéne szerezni majd egyet.
#3
EZ NAGHYON BRUTÁLIS! Alig várom a Yakuza sorozoat minden idők egyik legjobbja. Igazi japán szellemiség és hangulat, és hát a grafika és brutális!!!!