E3 2012: Egyre biztosabb az új NFS: Most Wanted

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 28.
  • Pletyka
Link másolása
Meglepett minket a Twitch.TV E3-as menetrendje, ami már most lelőtte a poént: minden jel szerint az EA június 4-én rántja le a leplet a Need for Speed: Most Wanted 2-ről. A műsor kerek-perec felvetette, hogy mire számíthatunk egy hét múlva. Természetesen mindez még mindig pletyka.

A Twitch.TV E3-as naptárjában kikezdhetetlenül feltűnt a Need for Speed: Most Wanted cím, melyet a jövő heti expón jelenthet be sajtótájékoztatóján az Electronic Arts. S bár a meglepetés erejéről lecsúsztunk - lévén már pár hete sokan fantáziálnak egy újabb Most Wanteden.

Annyi biztos, hogy idén sem maradunk Need for Speed nélkül, az új epizódot ismét a Criterion Games fejleszti a Hot Pursuit után. Szóba kerül ez utóbbi cím folytatása is, ennyi erővel nevezhetnék ismét Most Wantednek az aktuális epizódot. Az első rész ellenben 2005-ben látta meg a napvilágot, rajta volt az Xbox 360 nyitójátékainak listáján, bőven megérett a leporolásra.

A Twitch.TV emellett számos olyan játékot is megszellőztetett - egyelőre cím nélkül - mely a Capcom, Warner és a Ubisoft égisze alatt jelentetnek be. Mondjuk nem kell hozzá nagy tehetség.

27.
27.
GhostDog24
Én meg fogok lepődni ha Most Wanted 2 lessz :D atól nem sok jóbbat csináltak nfs-ben eddig #20 kivéve a Hot Pursuit...az még jó volt tényleg.
26.
26.
markoci555
remélem lesz benne sok újítás, nekem az összes nfs közül a most wanted jött be legjobban, bár az újakat nem próbáltam
24.
24.
Drought
Ha a criterion fejleszti talán még kapunk is megint egy jó NFS-t.
23.
23.
Normod
Ngyon király lesz,remélem:)))))))))))))
22.
22.
p3ti
Ha van isten , akkor 1x be jelentik az Underground 3mat ....
21.
21.
hedzsooo
Johetne a MW2, mert a Hot Pursuit reszeken kivul a Most Wanted fogott meg igazan, persze ez is csak izles kerdese, de nekem bejott a MW elso resze. :)
20.
20.
Jinbobo
#7: Azért ne túlozz, a Most Wanted jó nfs volt anno, de azért változtak az idők. Ráfér már a folytatás!
Egyébként véleményem szerint a 2010-es Hot pursuit a legjobb nfs, no de ebből ne nyissunk vitát. Remélem a közeljövőben a Hot Pursuitot is folytatják!
A Most Wnted 2-ből sokat ki lehet hozni, valószínű a Criterion ezt meg is fogja tenni!
19.
19.
Sniper Fox
Hát örülni örülnék neki, csak nehogy elcsesszék ahogy szokták az ilyen dolgokkal, a túl nagy elvárások miatt. Szerintem a Most Wanted volt a sorozat legjobb darabja, minden passzolt benne. Nem mellesleg a Most Wanted után kezdett hanyatlani az egész dolog. A Carbon még elment de az utána következő részek minősíthetetlenek a számomra.
18.
18.
shatterhand
meg nehogy kijjön igazi online multi nélkül mint az ssx
tököm tele van már ezekkel a "küldj challenget havernak". Versenyezni akarok velük, nem időket döntögetni.
17.
17.
Tocy
#13: Szé... széhét... szakadok... nem bííírooom xDDDDDDDDDDDd
16.
16.
Batman
Én is várom már ki tudja mióta :D Jó lenne, ha ugyanolyan szereplőket és egy hasonló feketelistát kapnánk. Ugyanis szerintem azok az élőjelenetes kisfilmek nagyon feldobták a játékot. Nem olyan, hogy csak mész, céltalanul, azt sem tudod, hogy ki a fene vagy, csak versenyzel... Na ez nekem nem tetszik.

Tudom sokan azt mondják, hogy egy autós játékba minek történet, mert ott nem ez a lényeg. De ilyen alapon nem kellene egy játékba se történet, csak az RPG-kbe.
15.
15.
Tony Hell Stafford
ha lessz akor beszerzem csak ne legyen szar mert odavagja a filinget
14.
14.
Kocsis92
elképesztő balfasz mindenki aki ilyen bejegyzéseken dolgozik. folyton csak azt lehet olvasni h nagy meglepetésjátékot lepleztek le véletlenül, mert valami idióta nem figyelte, hogy egy projekt titkos és nem kéne kiírni a nevét. hogy nem lehet erre odafigyelni, főleg egy olyan exponál ami tele van új bejelentésekkel???
13.
13.
vmiki88
EA in a Nutshell http://youtu.be/e-LE0ycgkBQ
12.
12.
game dawe
itt volt az ideje 1 jó nfs-nek már .
11.
11.
greenmelon
Hát ugyanazt a játékot szebb graffal biztosan nem kapjuk meg mivel eleve minimum 7 év lesz a két rész között mellesleg ezt a Criterion csinálja míg az elsőt meg a Black Box csinálta.
10.
10.
vincze1211
hát ez jó hír. meg annyira nem is. az eredeti MW az brutálisan jó volt, ha nem a legjobb. de az EA-t ismerve van rá esély, h méltatlan folytatást csinálnak neki. a másik a történet. vagy megkapjuk ugyan azt a játékot szebb graffal, akkor az hiba lenne, ha viszont új sztorit akarnak, azt meg könnyű elrontani. ha tényleg az MW 2-t kapjuk meg, akkor azt várni fogom, de kétségek között. vagy egy nagyon ütős játékot kapunk vagy elrontják. más lehetőség nagyon nincs
9.
9.
Donpedro
7.
7.
ATi0021
Lehet naiv vagyok, de bízom benne, hogy méltó feldolgozás lesz és nem tapossák a sárba az utolsó még jó Need for Speed nevét. Amúgy mi ez a divat, hogy nem számozzuk a játékokat? Szerintem nagyon is jó lenne a Most Wanted 2 név.

Egy rossz szavam nem lenne, ha a Most Wantedből átvennék minden változtatás nélkül az irányítást, rendőrös részeket, játékmenetet és e köré épülne egy újabb történet, feketelista, autók, hatalmas terült, tuning stb... Sokkal jobb lenne, mint egy átdolgozott NFS HP 2010. Hiszen az MW mai napig az utóbbi évek NFS-et sorra lealázza tartalomban és minőségben mindenképpen.
6.
6.
speeder97
Tűkön ülök :) A Most Wanted a kedvencem. Úgy gondolom jó kezekbe került a fejlesztés.
5.
5.
greenmelon
Jáj de jó, már csak egy UG3 kell és boldogan halok meg. :D
Remélem, hogy a HP2010 motorját rakják alá némileg átgyúrt fizikával, az úgyis jeleskedik a nagy, egybefüggő területeknél.
4.
4.
sikwitit
Szerintem meg a Most Wanted volt a legjobb még akkor is, ha nem volta benne annyi tuningolhatósági lehetőség. Ha összegyúrnák az U2 -t az MW -vel, akkor a legjobb gammát kapnánk. :)
3.
3.
Lachgas
Nem szeretem az autós gameket de az NFS.U. volt a legjobb és ha jönne még egy olyan akkor biztos megvenném.
2.
2.
Hubert Cumberdale
#1: De bezzeg, ha ándörgránd lenne, akkor jaj fap fap, meg végre, ez tök át fogja adni a fílinget!!!
1.
1.
frenkyboyhun
Ezzel is csak az a probléma h már ez nem ugyanaz de azért várós :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...