Szép bónuszokat kaptak az ex-Infinity Wardosok

Javában zajlik Jason West és Vince Zampella által indított per az Activision ellen, ahol az Infinity Ward egykori alapítói kifizetetlen bónuszok után sírnak a bíróságon. Nos, a nemrég kitudódott részletek szerint az Activision már korábban is szép prémiumot fizetett a srácoknak.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#8
#6: Az nem emberi dolog, hogy ők a semmiért, irodában ülve, kávét kortyolgatva megkapják a millióikat, mi átlag emberek, akikből nem mellesleg ők maguk élnek, sinylődünk. Ezek semmi hasznot nem állitanak elő, semmi értékelhetőt. Én is eltudnák ülni az irodában, nem kell oda nagy tudomány. De hát kishal oda nem jut fel. Még egy szalagmunkás is több tizezer €-s hasznot állit elő EGYMAGA, s abból kap 400-at. Én erre akartam kilyukadni. Ez pedig szánalmas, az irigység innen fakad (ami bezony emberi dolog) :)
#7
Az alapítók sírnak, tehát a fejlesztők, akik a piszkos munkát végzik nem valószínű, hogy túl sokat látnak ebből a zsetonból.
#6
felegyiModerátor
#2: Nem 2 ft-ról van szó, ami jogosan megilleti őket... igen, én is sírnák érte ha nem kapnám meg pedig járna. Nem ők tehetnek a mai átlagbérektől, hiába visznek haza többet vagy kevesebbet, mi kisemberek ugyanannyit keresnénk... kár szapulni őket, az irigység meg nem emberi dolog :) !
#4
Nem sajnálnám őket annyira. Itt mindkét fél erősen benne van.
#2
És még az ilyeneknek sir a szája... -.-" Elé állnák és megmondanám neki, hogy 400€-s minimálbérért dolgozom, hát... Először nézne egy nagyot aztán jól pofán röhögne, ezt követően pedig kispályásként lerázna magáról. Ennyi.
#1
Nem semmi zsebpénzük volt...