A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A Diablo III még mindig vezet, s bár az eladási darabszámokat nem ismerjük, a magyar értékesítések tendencia alapján láthatóan a nemzetközi sikereknek feleltethetők meg. A toplista többi részén nem történtek túl nagy változások, meglepetések nincsenek, csak a jól ismert sikercímek.

A Diablo III továbbra is tartja vezető pozícióját, ami tulajdonképpen nem is meglepetés - várhatóan néhány hétig ez még így lesz, és a játék a továbbiakban sem szorul majd ki a legjobb tízből. Őt a FIFA 12 követi, a harmadik pedig ezúttal a múltkori ezüstérmes Mass Effect 3 lett. A toplista negyedik helyét a World of Warcraft előfizetői kártya foglalhatta el, majd jön a Battlefield 3.

A tízes toplista második felét a Crysis 2 nyitja, a hetedik pedig újra a Kinect Star Wars, ami nem mellesleg hetedik hetét tölti a legjobbak között. (Ha hinnénk a számmisztikában, azt gondolnánk, hogy a játék is ennyi pontot ért, de hát ugye nem.) A nyolcadik a Call of Duty: Modern Warfare 2, őt a Battlefield: Bad Company 2 követi, míg az élbolyt a The Sims 3 zárja. A teljes toplistát itt böngészhetitek!

  1. Diablo III
  2. FIFA 12
  3. Mass Effect 3
  4. World of Warcraft előfizetői kártya
  5. Battlefield 3
  6. Crysis 2
  7. Kinect Star Wars
  8. Call of Duty: Modern Warfare 2
  9. Battlefield: Bad Company 2
  10. The Sims 3
42 komment - szólj hozzá!