A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A Diablo III még mindig vezet, s bár az eladási darabszámokat nem ismerjük, a magyar értékesítések tendencia alapján láthatóan a nemzetközi sikereknek feleltethetők meg. A toplista többi részén nem történtek túl nagy változások, meglepetések nincsenek, csak a jól ismert sikercímek.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#42
#41: Rosszul írtam akkor, félre érthető így. Magára a platformra értettem.
#41
#40: "Mégvalami, a pc-s közösség szerintem kissé érettebb mint a konzolos, mivel nagyobb múltja van, többet látott."

Ez nettó baromság. Attól nem leszel érettebb, mert PC-s vagy, és gyerekesebb se, mert konzolon játszol. Ennyi erővel mi van azzal, aki mindkettőt használja? Ez magán a személyen múlik, mindkét táborban vannak normális emberek, meg idióták is.

Másrészt azzal se ártana tisztában lenni, hogy a konzolok létrejötte se egy új keletű dolog, csak példaként az Atari 2600 1977-ben jelent meg, de már előtte is voltak próbálkozások, több-kevesebb sikerrel.
#40
#39: Kezdjük ott, hogy ugye konzolon ott van fps-ekhez az aim assist, ami pc-re ugye nincs mivel itt egérrel célzunk, és ezt a célzást, reflexet te soha a büdös életben nem éled át konzolon, másodsorban a konzolok a technikai korlátjaik miatt(magyarán réges régen elavultak), grafikailag se adják vissza azt amit pc-n.
Mégvalami, a pc-s közösség szerintem kissé érettebb mint a konzolos, mivel nagyobb múltja van, többet látott. Így igenis van igény diablo féle játékokra is.
Kempelőket meg figyelmeztetés nélkül bannolom általában, annyira rühellem őket(játékosok díjazzák is ne aggódj). az a multi legalja mikor beállsz és vársz, ennyi erővel menjél lepkét vadászni.
#39
#34: ok, akkor helyesbítek, ez az én véleményem.
De a Diablo és a WoW csak azért vannak a top5-ben, mert a pc-sek száma még mindig nagyobb mint a konzolosoké. És ha pc-n is ugyanolyan kézhez álló lenne az fps-ek irányítása mint konzolon, akkor valószínű a Battlefield3 meg a Crysis2 végzett volna a legfelül.
#38: szerintem is jó a Crysis2, pedig már rég nem vagyok sulis. És bár nem árt lopakodni benne, nem vagy rá kötelezve, ezáltal rajtad múlik milyen erősségű tűzharcot vívsz. Kellően változatos a szingli módja. A multi már kicsit vérzik benne, de ha jól tudsz kempelni, azt is lehet élvezni! XD
#35: Most konkrétan nem a Cod-ot istenítem, mert az tényleg egyhangú lövőlde, de vannak olyan fps-ek pl: Crysis2, ami szerintem élvezetesebb és változatosabb mint a DA. De ha te inkább 5-6percig szereted bámulni a tv-t tehetetlenül hallgatni a párbeszédeket, hogy aztán 10percre ismét játszhass ugyanolyan monoton küzdelmekbe, aztán minden ismétlődik csak pepitába, akkor vedd úgy hogy nem írtam semmit.
#38
#31: Az egész listából kiemelted a legegyhangúbb, legunalmasabb játékot(crysis), és igen ennek a játéknak egyforma minden része szerintem, a crysis 1-2 minden pályája kb ugyanaz, lehetne a két részből két pályát kreálni.
Hogy miért viszik mégis ? úgy gondolom, hogy az általános iskolások 95%-a teszi ki a vásárlói rétegét ennek, tovább nem ecsetelném.
#37
#36: Annyira tudok angolul, hogy valamely fingom legyen a témáról : D
#36
#35: kiváncsi lennék én a te angol tudásodra:)
#35
#31: Barátom, a Dragon Age 1 a sok párbeszédével és monoton harcával sokkal többet ér mint egy agyatlan irreális cod lövölde, de ez mind szubjektív gondolkodás, objektíven kéne átlátni, és ha le ül az ember játszani, akkor szerintem mindenre szüksége lesz majd egyszer, de a legjobb amit papa meg mama mondana : Menj ki játszani a levegőre fiam ! : D (és csajozz - nagypapa)

Még nem játszottam a Diablo 3-al, dehogy a Max Payne 3 sehol se legyen, pedig annál jobb történet vezetést és izgalmat még nem látott a gamer világ, tényleg ijesztően átadja a Max helyzetét a játék, mindenkinek ajánlom, csak pont a magyaroknak nem xP a magyarok nagy része nem tud angolul, vagy hihetetlen bénán, pont a Diablo 3 kell neki,, ahol a történet tudása nélkül is jó a játék, nem mintha a Max Payne 3-nak nem lenne az, de elég sok benne az átvezető videó, amit nem lehet eltekerni...
#33
Hol van Max a listárol?
#32
5-6 évig játszottam ilyen lövöldözös játékokkal,de mamár csak dead space ami érdekel,többi világháborus már nem.Megcsömörlötem már a sok lövöldözéstöl,inkább RPG keresek amibe van valami fejlödés Abba pedig a Dragon age 1 és a Skyrim verhetetlen,mostani kingdom of amular meg egy vicc a nehézségi szintje+nincsmég kész a magyarítás :S
#31
#22: nem egészen így van, de meglepő hogy olyan játékok arassák a babérokat, amiknek minden része egyforma, de nagyon nem érdekel a dolog, melyik játék van hazánkban a toppon, annyit tudok, hogy én le nem ülnék egy Diblo vagy a WoW elé. Kipróbáltam őket anno és az élvezeti faktoruk messze elmarad egy jó ki fps shootertől!
#25:XD
#21:Dragon Age 3? szerintem egy nagyon unalmas game a 2. része, ne jöjjön 3.rész. Monoton harcok, rengeteg párbeszéd és hosszú töltési idő... ezt szűrtem le a DA2-ből, pedig 1hétig játszottam vele, végül visszavittem és vettem egy új gamét helyette: Shadows of the damned-et. Ezt próbáld ki, feledteti veled a Dragon Age minden képkockáját.
#30
#27: a feltőtőkarit nehez lesz hisz azt fixen kb ugyanannyian veszik honaprol honapra :D ha a játékra gondolsz azt se lesz könnyű főleg h nemsoká harcos pandalények jönnek :D
#29
Törölt felhasználó
D3 nem meglepő és még maradni is fog egy darabig, ellenben a ME3-at nem értem, hacsak ennyire be nem jön a multi a népnek. Az viszont tanulságos, annak ellenére, hogy mindenki folyamatosan nyivákol, a Crysis miatt, hogy mennyire szar egy játék, mégis lassan 2 Magyarországnyit adnak el belőle mert már mióta ott csücsül folyamatosan a Top10-ben ! :DDD Ja és go CryTek go ! :D
#28
Teljes joggal, Diablo ász.
#26
#25: Öhh az egyik hozzászolásban olvastam hogy a StarCraft II is még mindíg 10000 ami azt illeti a StarCraft 2 megér 10000 ft nincs jobb RTS a piacon.
#25
#8: Ez pont ilyen Puzsér Róbert-es hozzászólás volt XD. Ő is azt hiszi, hogy neki van egyedül stílusérzéke, mindenki más (kb 10 millió ember) meg fogyatékos, így nagy kegyesen segít nekik, és elmondja mi a jó :D. Na de off vége.

Diablo pedig szinte sehol sem maradt raktáron. Haverom is kb 2 nappal akart a megjelenés után rendelni, és leghamarabb június első hetére tudott XD.
#23
#16: Nem "lopom" a játékot. főleg nem ps3-ra.