E3 2012: Hivatalos az új NFS: Most Wanted

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 2.
  • Videó
Link másolása
Befutott az Electronic Arts line-up-ja, amit elolvasva világossá vált előttünk, hogy tényleg készül az új Need for Speed: Most Wanted a Criterion Games jóvoltából. A Dead Space 3 után még egy fejlesztés, ami idő előtt bizonyosságot nyert. Nem lepődünk meg, befutott az első kép is.

Egyelőre konkrét részleteket nem árult el a kiadó a Most Wanted folytatásáról - netán újragondolásáról -, az információk hétfő este futnak be, az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciáján. Ahogy az várható volt, a Burnout sorozatról és az NFS: Hot Pursuitról elhíresült Criterion Games fejleszti - a nyakunkat tennék rá, hogy Frostbite 2 engine segítségével.

Az első kép is befutott már: BMW-vel menekülünk a rend derék őrei elől. Ütős alkotás lesz!

Az EA felhozatalában megtaláljuk a Dead Space 3-at, s a kiadó megígérte, hogy az alábbi listán található címeken kívül meglepetésekkel is szolgálnak majd, az új facebookos játékot is beleértve. A konferencia magyar idő szerint este 10 órakor kezdődik, mi ott leszünk - le ne maradj!

Lássuk az EA felhozatalát:

  • Battlefield 3: Close Quarters és Battlefield 3: Armored Kill
  • Crysis 3
  • FIFA 13
  • Madden NFL 13
  • Medal of Honor: Warfighter
  • NBA Live 13
  • NCAA Football 13
  • NHL 13
  • SimCity
  • Star Wars: The Old Republic
39.
39.
daft_pete
#38: Hát azért az első Most Wanted-ban volt Golf, Punto, RX7, Lancer és társai, bár még nem mondok le róluk, mert láttam egy Impreza-t az egyik videóban... ezért is írtam azt a legelső kommentemben, hogy "a borító alapján"... majd a végleges autolista eldönti :) Na meg persze az is, hogy mennyire eröltetik ránk a különböző tipusokat, mint Hot Pursuit-ban, mint pl amikor egy versenyt csak egy adott autóval lehetett megcsinálni, amit marhára tudok utálni, főleg, ha egy számomra nem tetszetős verdával teszik ezt.
38.
38.
xxxgamer4ever
#37: Ebben semmi különös nincs! Porsche és Aston Martin már régóta van az NFS-ekben!
Ha az eredeti Most Wantedet szeretted akkor ez is tetszhet majd, ha meg nem akkor ez se fog bejönni. Már ha a sztorit és azt irányítást nem cseszik el...
37.
37.
daft_pete
#35: Hát kapásból Porsche meg AstonMartin, ami ugyebár ezt a kategóriát képezi... nehezen tudom elképzelni, hogy csak ez a 2 kocsi lesz ilyen "hiperszupermegaszupcsi" :/
35.
35.
Hubert Cumberdale
#33: Borító alapján tele lesz lámbókkal meg ferrárikkal? :D Te egy tehetség vagy :D

#34: Tudom, hogy egy távoli mutánsokkal teli bolygóról származom, de felénk a körözöttet kenyérre kenik és nem párizsira. ;)
34.
34.
rocket182
#28: papa, az a játék címe hogy a legkörözöttebb! :D (szó szerinti fordításban) persze nem a körözött amit a párizsira kenünk. hanem a leg üldözöttebb/keresettebb illegális autó vers. nincs rá perpill több szinonimám késő van.

tehát teljesen logikátlan lenne ezt a címet adni egy játéknak aminek nincs története/ háttér története !

remélem kicsit érthetőbb :D
33.
33.
daft_pete
Hát a borító alapján úgy tűnik, hogy ezt is kihagyom... biztos megint tele lesz "lámbókkal" meg "ferrárikkal" :(
32.
32.
Drider
Szerintem marad a RenderWare, ha a Criterion-ról van szó. Bár, lehet, hogy a Criterion is megkapta a liszenszt tavaly a Frostbite 2-re. Mindenesetre akkor is több idejük volt optimalizálni, mint a BlackBox-nak a RUN-t.
31.
31.
p3ti
#16: Az sem volt jó. 100x inkább underground.
30.
30.
dvs00
Ezaz, mi mással is promózhatnák megint mint az M3-massal.. Hogy nem unják még ezt az 5 éves modellt, most már elég klisés a NFS imidzsének... Remélem legalább az új M5/M6 is belekerül és a szabad kóborlást, némi tuningot visszakapjuk teljes mértékben illetve dinamikus napszakváltozást és egy rakás klasszikus Muscle-car-t akkor engem már kilóra megvettek.
29.
29.
NECROMORPH
#27
Lehet driftelni egy Lamboval:
http://www.youtube.com/watch?v=XEdYQ0Eofa4

Remélem nem szúrják el a rendőrös részt ebben a részben, mert a legjobban megoldott rendőrözést láthattuk az első részében. Jó volt ott a fejlődési szintjük, el lehetett játszani velük. Ha akartuk akár fél órát, órát is. Nem az volt, hogy két perc után már idegfeszítő volt szivatni a zsarukat, mint az újabb részekben. Remélem csak egy új motort és új sztorit kap a folytatás...
28.
28.
kharami
#27: Az első kérdésedet nem értem mit akarsz vele mondani! Lehet nekem gyenge a felfogóképességem, de legalább az irányítással egyet értünk!;)
27.
27.
rocket182
#26: ja igen, azért az irányítással kapcsolatban igazad van.

Driftelni egy lambo-val ? :D.......
26.
26.
rocket182
#24: Hosszan és szájbarágósan akartam neked valamit kifejteni, de csak felteszem a többszörösen összetett kérdést amit remélhetőleg képes leszel megemészteni.

Hogyan, Miért, Mitől vagy te a legkörözöttebb/keresettebb illegális autó versenyző?
25.
25.
Batman
#24: Ilyen alapon egy játékba se kell történet.
24.
24.
kharami
#22: Őszintén! Mi a búbánatos lépfenének kell történet! Az undercover egyenesen fertelmes volt történet ügyileg....!:S:S:S:S Még a most wanted elment ebben a tekintetben, annyira nem cifrázták túl! Én pl imádkozom, hogy ne kapjon oylan irányítást gyorsulást mint a HP mert az egy börnáut utánzat volt, semmi több! De persze ez az én véleményen!
23.
23.
Richi12
#21: nekem nem jön be ez a borító
túl burnout-os
22.
22.
Richi12
sztem a hot pursuit jó volt de tényleg unalmas és az irányítással sem volt semmi bajom
a legnagyobb baj a történet hiánya volt
a the run-ban próbáltak történetet összehozni de az a történet is olyan volt h egyszerüen nem éled bele magad mer csak mész mész és az átvezető videókban kifújt a story!!!
remálem ez a reboot nem csak grafikai megújjulás hanem egy fogós történetet is kapunk mert bár az undercover gagyi volt de még annak is volt egy nem mondom h kiváló de vmennyire elfogadható története
tehát szerintem a jó történet hibádzik a mostani autós címekből
21.
21.
Batman
Állítólag ez lesz a borító:

http://glacier928.files.wordpress.com/2012/06/need-for-speed-most-wanted-box-art.jpg
20.
20.
shatterhand
#14: ps2-n bűn ronda volt
de megszoktam és megtetszett
store-ról is leszedtem most már,mert kedvet kaptam
19.
19.
kharami
Csak el ne szarják az irányítást! :S Nem kérünk Börnáutot!!!!! Most Wanted egyet csomagolják be egy 2012 es grafba új versenyekkel autókkal és akkor nem lesz gond!
18.
18.
Josi21
Másképp látom a világot, mai játékok egy két kivétellel csakis a nagyobb profit miatt készülnek, tudnák írni 100 nevet, de megköveznétek.:D
Lehet "öreg" vagyok már és nem látok a dogok mélyére, anno lekötöttek, akár évekig játszottam egy névvel, manapság olyanok mint a kurvák, egyik megvolt jön a következő, ráadásul játékidő is drasztikusan lecsökkent, örülünk 5-6 órának.

Run óriási bukta volt, maga 2 azaz kettő óra játékidejével, nem minden a grafika, persze én is szívesebben játszom egy "szép" játékkal, de tartalom nélkül mit sem ér... :(
17.
17.
Split
Autó-modding. Ez hiányzik nekem a legjobban az utóbbi idők autós játékaiból. Felőlem lehetnek előre beállított body kitek, mint a Runban, de legyenek, és legyen sok (ne kettő / három). Valamint a festések. Uraim, ha már régen meg lehetett azt oldani, hogy egy color-picker segítségével teljesen egyedire fesd az autódat, akkor nem értem, hogy manapság ezt miért nem erőltetik. Értem én, hogy a The Run-ban csak a szériaszineket lehetett kikérni, de mennyivel nagyobbat dobott volna a dolgon, hogy ha teszem azt pink Lamborghinivel közlekedem. :)

Csak sajnos itt ugye nem az újrajátszhatóság, vagy az élettartam van szem előtt tartva, hanem az évenkénti eladhatóság. Pontosan annyi tartalmat tesznek (manapság) egy ilyen játékba, hogy azt egy fél év alatt, jobb esetben egy év alatt megund, és vedd meg a folytatást. :P
16.
16.
ATi0021
#14: Én meg nagyon remélem, hogy méltó reboot lesz. Már csak azért is, mert az MW óta nem volt jó Need for Speed.
15.
15.
ATi0021
#13: Igen ez igaz, azok még megmaradtak a régi NFS hírnévből. De ha azokat is HP szinten lejáratják szerintem azzal végleg vége lesz az NFS névnek. Valóban hihető, hogy 1-2 év múlva meg látjuk az NFSU3 helyet, a nagy NFS Underground bejelentést, minden számozás nélkül.

+ Az új MW egyik rendőrkocsiján Fairhaven City olvasható. Remélem olyan változatos helyszínek lesznek mint Rockportban. Ugye ott volt Rosewood, Camden Beach, halászfalu, kikötő, város, autópályák stb. :)
14.
14.
briandoggyka
Hát nagyon remélem hogy nem csak egy ócska reboot lesz ez az nfs..ennyi erővel kiviszem még 1x a Most wantedet és akkor ugyanott tartunk.. nem volt azért annak se olyan szar grafja. sőt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...