E3 2012: Éjjel új infók jönnek a Wii U-ról

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 3.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo bejelentette, hogy magyar idő szerint ma éjfélkor tartja az előzetes E3-as összeröffenését, a Nintendo Directet. A prezentáción maga Satoru Iwata oszt meg velünk új tudnivalókat a Wii U-ról. A kiszivárgott partnerlistából sejthető, hogy a konzol digitális műsorszórással is fel lesz vértezve.

Maga a japán cég elnöke, Satoru Iwata beszél majd nekünk a Wii U-ról az éjszakai Nintendo Directen, ahol eddig soha nem hallott információkkal szembesülhetünk. A előzetes E3-as show magyar idő szerint éjfélkor kezdődik, s a cég honlapján bárki élőben nézheti majd. Végre napvilágot lát a a Wii U végleges hardvere? Netán az árról és a megjelenési dátumról is hallunk majd valamit?

A vezetőség már ott van

Érdekesség, hogy a nemrégiben napvilágot látott egy lista, amit az HBO tett közzé. A csatorna olyan partnerekkel paktált le, mint az Apple, az Amazon, a Google, a Microsoft, a Sony, a Nintendo, a Samsung, a Roku. Lehetséges, hogy digitális műsorszórást is élvezhetünk az új konzolon keresztül?

A Nintendo Direct nem tévesztendő össze a japánok nagy sajtótájékoztatójával, mely június 5-én, kedden kezdődik 18 órakor.

10.
10.
Gamelord
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem nagyon megfogott, igaz ez főként egy összefoglaló volt abból, amit tudtunk. Egyszerűen annyi a plusz lehetőség.... meg a pro joystick is bejövős :)
9.
9.
Kumite
#1: 2010-ben PC után a Wii volt a legelterjedtebb platform Amerikában Netflix "tévézésre".
Tavaly az E3-on a Microsoft gyakorlatilag 10%-nyi játékokkal kapcsolatos dolgot mutatott, a maradék az Kinectes TV-zés volt, azaz az XBox360 nappali géppé válása.
Ha nem tudnád, a kábelTV a múlt, Netflix, Hulu stb a jövő, ahogy zene terén sem az mp3, hanem pl. a Spotify előfizetéses on-demand stream szolgáltatás.
8.
8.
Kumite
Tuti nézőjük vagyok ma is és kedden is ;)

Egyébként árat nem mondanak E3-on, ezt már korábban megmondták. "Csak" dátum lesz (azaz a nap, amikor egy HDTV és egy Wii U új lakója lesz a lakásnak :D)
7.
7.
jszili32
Mintha csak tegnap lett volna az E3!
Durva hamar elment az idő.
6.
6.
frenkyboyhun
Na azt hiszem ezt most nézni fogom :)
5.
5.
Ooorky
#1: A magyar HBO-t ne keverd össze az amerikaival...
4.
4.
Gamelord
#2: Én bírom Reggiet :)
Amúgy meg jó hosszú napnak nézünk elébe.
2.
2.
pstomi
látom ott van Reggie is. nála kevesebb idegesitő személy van a játék iparban...
1.
1.
szcsaba1994
Komolyan az E3 előtt 1 nappal el akarnak mondani szinte mindent? Szerintem elég nagy baromság.
Az meg, hogy az HBO-t lehetne fogni konzolok legalább ilyen hülyeség, egy fizetős csatornát max. pénzért lehetne konzolon nézni ,arra meg ott a kábeltévé.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...