Élen nyitott itthon az új Ghost Recon

Bár hétfőn szoktunk jelentkezni a heti toplistával, az E3 miatt kivételt teszünk, letudjuk a kötelező rovatot már most, hogy holnap ismét a kiállításra koncentrálhassunk. A legutóbbi játékeladási listát a Ghost Recon: Future Soldier vezeti, a játék remekül szerepelt a magyar játékosoknál.

A Ghost Recon: Future Soldier konzolos változatai remekül teljesítettek a hazai kasszáknál, a játék azonnal az élen nyitott, így könnyedén megelőzte a második Kinect Star Warst és a harmadik Battlefield 3-mat. A Diablo III meglepetésre csak a negyedik helyet csípte meg, az ötödik pedig a World of Warcraft előfizetői kártya lett.

Jókorát esett vissza a FIFA 12, hiszen most már csak a hatodik a múltkori ezüstérmes pozíció után, miközben a DLC-ként elérhető UEFA Euro 2012 játék (pontosabban a letöltést biztosító kód) előreugrott a kilencedik helyre. A hetedik az Assassin's Creed II, a nyolcadik a Call of Duty: Modern Warfare 3, míg az élbolyt a Call of Duty: Black Ops zárja. A teljes listát itt találhatjátok meg!

  1. Ghost Recon: Future Soldier
  2. Kinect Star Wars
  3. Battlefield 3
  4. Diablo III
  5. World of Warcraft előfizetői kártya
  6. FIFA 12
  7. Assassin's Creed II
  8. Call of Duy: Modern Warfare 3
  9. UEFA Euro 2012
  10. Call of Duty: Black Ops
15 komment - szólj hozzá!