E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!
  • Írta: InGen

Kommentek

#55
Törölt felhasználó
#54: Teherautót hasonlítotok össze egy motorcsónakkal ! :D
Mindkettő alkalmas arra, hogy A-pontból eljuss vele B-pontba, csak épp teljesen más közegben, élményben, idősíkban és amíg az egyikbe hálószobástul belepakolod a nődet, szekrényestül, szeretőstül, addig a másikba maximum egy bikinis cicát ültetsz... :)))

Az egyik tábor lenézi a másikat mert "kazuál" a másik meg azon forrong, hogy ők is annyira "hárdkórok", sőt... ez a szó nem is létezik és utálják ! Miért nem lehet békében nyugton élni egymás mellett ? Miért fáj az egyiknek ami a másiknak öröm ? Ennyire ne legyünk már korlátoltak könyörgöm... Igen, én buzi PC-s beszóltam a hülye köt-sög konzolosoknak. Utáljatok, legalább addig sem egymást gyepáljátok ! :DDD
#54
#45: "a sony és a
nintendo meg nem egy
súlycsoport (szerintem) "

ps3: 65millió wii:95 millió
vita: 2 millió 3ds: 18 millió
ds:152millió psp: 80millió

jogos, hogy a konzolüzletben a ps2 korszak vége óta tényleg nem egy súlycsoport a kettő, de ha azt is hozzáteszed, hogy a sony gyárt TVt (egyre kevesebbet), mobilt stb, akkor kb egálban vannak.
#53
Tudom nem ide tartozik,de nem tudna valaki pár Gamecube játékcímet mondani,ami után érdemes utána nézni,és játszani?:)Egyébként a Wii U nagyon klassz!Nekem tetszik amit a Nintendo csinál,és hiába a sok lehúzás,szerintem azért be fog indulni az üzlet....
#52
InGen közvetítéséhez és lenézéséhez egy kis infó:
"mint például a NetFlix és a Hulu, meg a YouTube. A Nintendo ezzel is felzárkózott a 2008-as évhez."

According to a survey by Nielsen in July, 2011, 42% of all Netflix users make use of a stand-alone computer to connect to Netflix, 25% do so by using the Nintendo Wii, 14% by connecting their computers to a TV, 13% make use of a PlayStation 3 and 12% use an Xbox 360.


Amiről nem tudsz infókat, azokról minek írsz hater szöveget (ismét) ?????
#51
#50: Csak míg a Kinect és a Move egy kiegészítő (utóbbit még a saját gyártója sem támogatja), addig a Wii U GamePad egy olyan eszköz, ami minden géphez adott gyárilag.
Kb mintha azt mondtad volna, hogy a gyártók nem használják ki a DS / 3DS két képernyőjét. Vagy hogy az említett handheldekre csak ökörködés jelent meg.

De megnézheted a Pikmin 3, a Zombi U, vagy a Batman Arkham City gameplayt is, ha komoly dolgot akarsz látni, nem csak ökörködést.
Vagy bármelyik top játékot a DS/3DS családból, van bőven minőségi és egyben nem "ökörködős" cucc.
#50
Törölt felhasználó
#40: "ha jól használják ki."

Még a többit se voltak képesek jól kihasználni, se a move-ot, se a kinect-et, továbbra is csak ökörködések jelennek meg rájuk, így a wii u-ról sem tudok mást elképzelni.
#49
Törölt felhasználó
Nagy nulla ez a Wii U, ezzel nem fognak nagyot kaszálni. Nincs benne akkora újítás mint anno a Wii-ben.
#48
Pikmin 3,New Super Mario Bros U,Rayman Legends,SCRIBBLENAUTS UNLIMITED <3
Wii F(uck) U
#44
Nem volt egy nagy cucc ez a E3 . Igazából semmi sem lepett meg rajta . Minden jön ami már be volt jelentve . Zombi U az nagyon odavág , meg majd idővel ha jönne vmi zelda féle annak nagyon tudnék örülni . Már így is gondolkodom az új gép beszerzésén , ezek segítenének dönteni :) Amit a legjobban várok az még mindig a Halo 4 . AC3 a csapból folyik hónapok óta , annyira szét hypeolták már hogy lassan hánynom kell tőle.
#42
a batman az tetszett, de a wii u teljesítménye nem közelíti meg annyira a nagy konzolokét, mint ahogy azt mondták.
#41
valami xenoblade, sakura wars 5 folytatás, jöhetne, esetleg love plus 3d nyugati bejelentés ... talán majd a tokyo game shown jelentenek be ilyeneket

Mondjuk nyugati megjelenéseket meg az E3mon kellene nem "fű alatt" külön.
#40
#7: Nem értelek. Idén az ms volt a legalja, az a pár ex címe tényleg jó volt, de kevés és semmi új. A Sony adta, Last of Us, Beyond full új címek emelett ott a Gow ami szintén büntetett. Hát a Nintendo meg. Jó volt ez, érdekes az új gép és leszarom a grafikát... Ebben vannak még lehetőségek ha jól használják ki.
#39
ZombiU már majdnem jó játék lesz többin aludtam, még mindig nem tudtak meggyőzni hogy ez egy jó cucc
#38
Eddig a Nintendo konferencia volt a legjobb. Kövezzetek meg, de ez a Wii U nekem tetszik. Látok lehetőséget ebben a tabletszerű kontrollerben.
#37
egy GTA5 nagyott ütött volna... egyből más lenne a vélmeény az E3-ról... de ez így jó most legalább mindenki erre figyel... a Rockstar tarolni fog! :)
#36
A nintendo most igazán ki tett magáért, remélem még jönnek a wiiura olyan címek mint a Tomb Raider vagy Watch Dogs