E3 2012: A Wii U nyomába ered az Xbox 360

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft a sajtókonferenciáján jelentette be a SmartGlass nevű alkalmazást, ami minden eddiginél szorosabb interakciót tesz lehetővé az Xbox 360, illetve a windowsos tabletek és telefonok között. Ősztől tablettel is vezérelhetjük a konzolt, tartalmat streamelhetünk, és a játékos lehetőségek is bővülnek.

A Microsoft bejelentette, hogy ősszel érkezik az Xbox SmartGlass: az alkalmazás kiváló interakciót biztosít az Xbox 360, illetve a windowsos tabletek és okostelefonok között.

A bemutató tanúsága szerint a tableten lejátszott filmeket átküldhetjük az Xbox 360-ra, hogy a tévé képernyőjén ott folytassuk a mozizást, ahol abbahagytuk, míg bizonyos tartalmaknál kiegészítő szerepet lát el a program - a Game of Thrones sorozat mellé például interaktív térkép jár. A Microsoft azt is elárulta, hogy az Internet Explorer is napvilágot lát a platformon, amit azután a tablet érintésérzékeny képernyőjén keresztül is vezérelhetünk.

A technológia játékokba is beépíthető lesz, a Madden NFL-ben taktikai képernyőként szolgált a kütyü, míg a Halo 4-ben a fegyverekről tudhattunk meg extra információkat.

7.
7.
Scoo
Nem azt mondták, hogy mindegy hogy winphone, iphone, vagy androidod van, ez akkor is működni fog?????
6.
6.
Gaboo77
#5: A Windows Phone megjelenésekor már demózták, hogy lesz Xbox integráció a telefonokbsn és, hogy akár a Kinect is vezérelhető mobillal. Ekkor az N ötlete még sehol nem volt. Ez csak annak a tovább bővítése tabletre. Ezzel az erővel akkor inkáb az N lopott.... De szerintem egyik sem, mert nem 5 perc ezeket kifejleszteni, hanem sokkal több.
5.
5.
almasi.mate
#3 hülye kérdés -.-" . a tavalyi e3-on ezt az ötletet konkrétan bemutatta az N,a következõ nextgen konzoljaként.Erre a microsoft ötletet lopott,ami miatt elítélem õket. a cím így helyes.
4.
4.
Gaboo77
Na ezt sejteni lehetett, király lesz! Ősszel veszem is az ASUS Transformer Book-ot! :)
3.
3.
KeXxX
bocsi de ez nem egy elírás? "A Wii U-t nyomába ered az Xbox 360" nem azt akartad hogy a "A Wii U az Xbox 360 nyomába ered" ?
2.
2.
Andriska23a
Jo de GTA 5 rol miker lesz mar valami? Meg orulok ha a r star nem fog semmit mutatni rollaaaa aaaaa kzdek idegea lenni:Ddddddd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...