E3 2012: Először mozgásban a Star Wars 1313

Link másolása
A Spike TV rátette a kezét a nemrégiben bejelentett Star Wars 1313 első játékmeneti felvételére. Végre egy érett, nemigazán gyereknek szánt LucasArts játék - a fél vesénket is odaadtuk volna érte. Szerencsére még a transzplantáció előtt bemutatták. Akció és lazaság öt percben.

Az első, ami eszünkbe jutott a Star Wars 1313 első videójáról, az a Mass Effect széria. Átvezető jelenet után máris az akció sűrűjében találjuk magunkat: fedezékbe ugrunk és onnan osztjuk az áldást a Coruscant bolygó bűnözőire. Hősünk hajlott mozgása kicsit Ezio-szerű. Nincs fénykardozás, nincs kinectes ugri-bugri. Csupán felnőtteknek szánt sztori és komor hangulat. Nincs platformlista még, a demó egy high-end PC-n futott a háttérben.

32.
32.
Morgan88
#31: Számból vetted ki a szót, Az FU1 után nagyon-nagy várakozással tekintettem a második részre és nagyot csalódtam mintha csak egy dlc-t kaptunk volna nagyon remélem hogy ez a játék beváltja most a hozzáfűzött ígéreteket
31.
31.
Dercsi
Szokták volt mondani:"nyugtával a napot" A Force Unleashed 1 után, + a traillerek hatására úgy vártam a Force Unleashed 2-t mint hülye gyerek a karácsonyt... Aztán kaptam egy 4 órás semmitmondó, himihumi, SW-névvel fémjelzett sz@rt... A grafika az jó volt, szép volt, de azzal engem nem fognak meg!
30.
30.
rico88
Egy új Jedi Academy-nek még mindig jobban örülnék, de így elsőre nagyon tetszetős a játék.
29.
29.
Kurtzix
perpill 1 dolog nem szimpi nekem: üvölt a jelenet 1 x seces időkorlátért miért nem mernek mostanság nehezebben teljesíthető időkorlátot rakni a játékokba?

ettől eltekintve: végre 1 jónak ígérkező sw cím nem mellékesen 1 tps (L) nagyon remélem h végre leszorítja vmi a sw republic commandot az abszolúte 1. helyről :) [na jó jedi academy miatt objektíve a 2. :)]

ME téma: jótól lopni nem szégyen ez az egyik a másik pedig az h lopjanak csak az meből nyugodtan olyanokat mint pl: legyen ebből is minimum 3 rész legyen az me1hez fogható sztorija esetleg lophatnának a sw:torból is 1 keveset bőven elviselnék 8-16 jó sw gamet bh ia sw jc stb stb témakörben :)
28.
28.
Raatkainen
Te jó isten, hogy néz ki ez a játék! Azt hiszem, már most elkezdek gyűjteni.
24.
24.
Batman
#21: Amúgy meg senki nem mondta, hogy szar a TFU motorja.
Sőt, nekem tetszik. És mindegy, hogy mivel adják el a játékot, ha van mögötte tartalom. A TFU esetében Yoda volt, tartalom nem. Most 100 hogy ugyanezt játsza majd megint a Lucasarts.
23.
23.
Batman
#21: Nem tudom, hogy a Hard Corr gamerségnek miköze a véleményekhez, de nem is érdekel. Aki nem dicsér valamit, hanem következtet, az már egy szar szemétláda.
22.
22.
Batman
#19: 1. Nem vagyok troll kikérem magamnak ezt a megszólítást addig, ameddig kultúráltan elmondom a véleményemet arról aminek kialakításában sokat segített a TFU 2.  Szóval nem meredek amit állítok!
2. Ez a force unleahsed motorja, de mindegy is.
3. A fos Most Wanted után már nem csodálkozom semmin.
21.
21.
Hubert Cumberdale
#19: Te itt akkora szakértők vannak ,hogy az hihetetlen. Már az emberek nem játszanak a játékokkal, hanem elemzik. Nem az a lényeg, hogy milyen élményt nyújt, hanem, hogy milyen a fizika, meg hogy mivel adják el, ki csinálja, mások mit gondolnak róla, stb. És még próbálják bemesélni, hogy a HC gamerek léteznek. Én Csak HC sznobokat látok mindenhol. (Jöjjenek azok a kövek...)
20.
20.
Exnem
#17: Én is ettől félek. Szerintem Bobafettel fognak próbálkozni...
19.
19.
#17: A FU2 a Ronin 2.0 + Havok-ot használta, ez pedig Unreal 3-at. Viszont egy téves következtetésből ilyen messzemenő állításokat levonni azért elég ... hát nem is tudom ... meredek ? :) Persze én vagyok a hülye, nem veszem figyelembe az alapszabályt : DFTT ! :DDD

#14: Meglássuk, csak aztán nehogy BF3 szindróma legyen belőle ! :DDD
18.
18.
Kreto
#17: Azért még most jelentették be ilyenkor nem szoktak még nagy dolgokkal dobálózni. A FU motorja meg szerintem elég jó szóval az nem para. Szeretettel várom a többi nyalánkságot róla.
17.
17.
Batman
A grafikai motor a Force Unleashed 2-é. A fizikán meg az egészen látszik, hogy az. Hát nem tudom.. Nekem idáig nem nagyon jön be. De én már előre tudom mi lesz. A következő videóban felfednek egy filmből ismert nagy karaktert, hogy nesze tesó ez is szerepelni fog... Ez a fajt megszólítás nagyon ismerős valahonnan.. Ja igen a Force Unleashed 2-t Yodával adták el, aki mellesleg 1 percig volt a játékba..
Ez az pár perces akármi ez harmatgyenge.
16.
16.
Grabowsky30+
Még a végén lesz egy jó SW játék?
15.
15.
randall13
13.
13.
giga321
Nagyon jó pcre tuti jön.
12.
12.
vuliem
Brutálisan jól néz ki, sokkal rosszabbra számítottam.
11.
11.
Több helyről olvastam, hogy Unreal3-at használ a cucc, szóval nagy baj nem lesz itt a hardware igények és a látvány tekintetében. A játék maga nagyon város és tényleg vééééééééééégre egy normális sw game ! :) Remélhetőleg jön 2013 q2, q3-ban mert akkor a C3, TR után pont jól fogunk szórakozni. Szegény konzolosokat meg már előre sajnálom, amit a bunkó pc-sektől kapni fognak ! :( Azt nyilatkozták a srácok, hogy most nem a szokásos konzolportot kapjuk, hanem a pont fordítva... Hát én baromira kíváncsi vagyok, csak aztán el ne csesszék nekem ! :DDD
Úgy hiányzik egy jó sw fps / tps, mint husk-nak a héja ! :DDD
10.
10.
exonic
Ejnyebejnye készítők, megirigyeltük a Mass Effect sikerét?!... :O
9.
9.
Rabit Wars
"demó egy high-end PC-n futott a háttérben." nos igen ennél többet már mondani sem kell ez minőségi videó és gameplay is egyben várjuk szeretettel az előző Star Wars kinect gyerek mese volt habbal ehhez képest! :Đ
8.
8.
kirschakos
Zseniális!!!! Alig várom, hogy többet tudjak róla:)
6.
6.
latyaa
Hát ez eddig csodálatos!!!! Nagyon tetszik :) De nekem nem jutott róla eszembe a Mass Effect. Legyen már a meg jelenés napja.
5.
5.
Split
Nem semmi, eddig ez is pozitív csalódás! :)
4.
4.
Kocsis92
beszarás mennyire jól néz ki. lehidaltam a hajón ugrálós résztől, gyönyörű. véééégre valami starwars játék amit nem kifejezetten a film akar eladni
3.
3.
Moldren
OFF: tudtok valamit a mai programokról?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...