E3 2012: Három új Mario játékot jelentettek be

Nem is múlhat el Nintendo konferencia Mario címek nélkül. Reggie Fils-Aime, a cég amerikai fejese bejelentette a Wii U-ra készülő Super Mario Bros U-t, illetve a kézikonzolosokat sem felejtették el: 3DS-en a New Super Mario Bros. 2, illetve a Paper Mario Sticker Star a nyerő.

A japán vállalat szinte minden egyes produktumában teret nyer a közösségi élmény, ez alól egyetlen Mario játék sem kivétel. A több évtizedes hagyomány visszaköszön Wii U-n és 3DS-en is, a köpcös vízvezeték-szerelő és barátai még mindig hatásos ütőkártyát képeznek a Nintendo-nál.

New Super Mario Bros. U

Szintén lehetőségünk van a két képernyős játékra, de a négyfős kooperatív játékmód sem smafu. a MiiVerse integrálva lesz, a világtérképen dumálhatunk a többiekkel, illetve hasznos tanácsokkal segíthetjük őket a Mii karakterünkkel. Új fícsőrként van jelen a Boost mód, aminek segítségével az egyik játékos a többieket segítő hidakat építhet, támogathatja az ellenséggel vívott harcot. Az összedolgozás pedig mind gyorsaságban, mind pedig a kapott pontokban meg fog mutatkozni.

9 komment - szólj hozzá!