E3 2012: Három új Mario játékot jelentettek be

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem is múlhat el Nintendo konferencia Mario címek nélkül. Reggie Fils-Aime, a cég amerikai fejese bejelentette a Wii U-ra készülő Super Mario Bros U-t, illetve a kézikonzolosokat sem felejtették el: 3DS-en a New Super Mario Bros. 2, illetve a Paper Mario Sticker Star a nyerő.

A japán vállalat szinte minden egyes produktumában teret nyer a közösségi élmény, ez alól egyetlen Mario játék sem kivétel. A több évtizedes hagyomány visszaköszön Wii U-n és 3DS-en is, a köpcös vízvezeték-szerelő és barátai még mindig hatásos ütőkártyát képeznek a Nintendo-nál.

New Super Mario Bros. U

Szintén lehetőségünk van a két képernyős játékra, de a négyfős kooperatív játékmód sem smafu. a MiiVerse integrálva lesz, a világtérképen dumálhatunk a többiekkel, illetve hasznos tanácsokkal segíthetjük őket a Mii karakterünkkel. Új fícsőrként van jelen a Boost mód, aminek segítségével az egyik játékos a többieket segítő hidakat építhet, támogathatja az ellenséggel vívott harcot. Az összedolgozás pedig mind gyorsaságban, mind pedig a kapott pontokban meg fog mutatkozni.

New Super Mario Bros 2

A 3DS-re érkező oldalnézetes kalandban minden az arany körül forog. Ez lesz a legfőbb valuta: akár a környezetet is átalakíthatjuk aranybányává, sőt a megszokott ellenségek és aranyszínben tündökölnek. A játékmenet emellett a megszokott mederben zajlik - garantált kasszasiker.

Paper Mario Sticker Star

A Paper Mario mellékág kihasználja mindkét képernyőt a 3DS-en, de nem csupán 2D-s kalanddal van dolgunk, igaz, hogy a karakterek papírmasék, de a környezet nagyon is térhatású. Különböző fejtörők és bájos hangulat jellemzi az új részt és a stickerek,melyek segítenek és egyedi ízt adnak a játéknak. Dobozos és letölthető formában egyaránt megjelenik az év végén.

9.
9.
Minden nintendós meglévő címből lesz U verzió. Ez annyira nem nagy újdonság. Kéne már valami exkluzív cím a U-ra Mario nélkül.
8.
8.
markoci555
öreg vagyok én már ehhez... vagy mégsem?:)
7.
7.
p3ti
Én maradtam le teljesen arról az inforól hogy mikor jelentik be a gépet , vagy tényleg nem hangzott el ? Amúgy meg , jönnek még címek , aztán nehogy bele essen a Nintendo ebbe a "konzol harcba" az MS és a SONY között , mert eddig ügyesen kivonták magukat ebből , és sikeresen adták el a gépeket . Nem tudom hogy szükség van e egy 4. vagy 5 platformra , ugyan azokkal a játékokkal . Inkább koncentráljanak az exclusive játékok tökéletesítésére . Legalábbis én azt jobb ötletnek tartom. De majd eldől.
6.
6.
Kumite
#5: Jah és a Trine 2 sem semmi ám ;)
3.
3.
p3ti
Super smash bros kellene még , annyira imádtam régen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...