E3 2012: Három új Mario játékot jelentettek be

Nem is múlhat el Nintendo konferencia Mario címek nélkül. Reggie Fils-Aime, a cég amerikai fejese bejelentette a Wii U-ra készülő Super Mario Bros U-t, illetve a kézikonzolosokat sem felejtették el: 3DS-en a New Super Mario Bros. 2, illetve a Paper Mario Sticker Star a nyerő.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#9
Törölt felhasználó
Minden nintendós meglévő címből lesz U verzió. Ez annyira nem nagy újdonság. Kéne már valami exkluzív cím a U-ra Mario nélkül.
#8
öreg vagyok én már ehhez... vagy mégsem?:)
#7
Én maradtam le teljesen arról az inforól hogy mikor jelentik be a gépet , vagy tényleg nem hangzott el ? Amúgy meg , jönnek még címek , aztán nehogy bele essen a Nintendo ebbe a "konzol harcba" az MS és a SONY között , mert eddig ügyesen kivonták magukat ebből , és sikeresen adták el a gépeket . Nem tudom hogy szükség van e egy 4. vagy 5 platformra , ugyan azokkal a játékokkal . Inkább koncentráljanak az exclusive játékok tökéletesítésére . Legalábbis én azt jobb ötletnek tartom. De majd eldől.
#6
#5: Jah és a Trine 2 sem semmi ám ;)
#5
#2: Meg a Pikmin 3. Sajnos nem vastag a Wii U kezdés a 2D Mario ellenére 1st party szemmel, bár a casual rétegnek kiváló cím a Nintendo Land és a Wii Fit U is és azért a Lego Universe sem egy utolsó darab.
De legalább a 3DS brutálisan jó felhozatallal lesz továbbra is a nyerő gép ;)

Wii U -ra érdemes még figyelni a Batmant, a Rayman Legends az valami csoda, Zombi U is elég hc-nak tűnik, AC3 és a többi soksok multit, ami megjelenik rá. Japánban a karaoke tarolhat, míg a (tini)lány bulikban a Just Dance 4 mutatott egyedi és nagyon jó megoldást. Nem rossz egyáltalán az exkluzív felhozatal, de 1st party tényleg kellett volna kicsit több rá.
#3
Super smash bros kellene még , annyira imádtam régen